Aktywne Wpisy

Dowiadujecie się się, że wasza kobieta przyprawia wam rogi.
Próbujecie odnaleźć tego faceta i pobić go/jakoś ukarać czy skupiacie się tylko na rozwiązaniu sprawy z nią?
#zwiazki #s--s #logikarozowychpaskow #zdrada #pytanie
Próbujecie odnaleźć tego faceta i pobić go/jakoś ukarać czy skupiacie się tylko na rozwiązaniu sprawy z nią?
#zwiazki #s--s #logikarozowychpaskow #zdrada #pytanie

moje marzenie to mieć chatkę na odludziu, duży kawał łąki, krowę, kozę, świnkę, koty i psy

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Ma ktoś screena jak ten usuwający wpisy głąb się chwalił, że ładuje wszystko w drogiego dolara, bo będzie po 6zl, lokaty 10% i akcje?
źródło: IMG_3314
PobierzDolar po 6 złotych? Zwała w dół. Stopy 12%? Obniżki. Brandzlowanie się do fra 6x12? Stagnacja i ruch w dół xd przykładów bez liku.
Właśnie czytałem, że przewiduje dolara po 3,8 zł (nagle osrywana złotówka się podoba), też na to liczę, ale już się obawiam,
Jeszcze oczywiście w kółko p-------ł jak to wakacje kredytowe pójdą na, hehe, "gofry w Mielnie", a tymczasem Polacy rekordowo nadpłacili kredyty w tym czasie. XD
BK2 obniży ceny bo deweloperzy będą musieli się dopasować do limitu ceny całkowitej w BK2
BK2 podniesie ceny bo więcej pieniędzy wchodzi na skończony rynek nieruchomości
I tak się powoli żyje na tym tagu
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzMick (o ile wynajmuje, a nie mieszka z rodzicami) przepala kupę asy na wynajem i caly czas pisze jacy sa głupi ludzie co kupili mieszkanie żeby tam mieszkać i nie
Łapcie https://wykop.pl/wpis/58171609/kupilem-akcje-coca-coli-za-25k-usd-co-odpowiada-z-
@mickpl Powiem ci typie jedno.. nie masz pojecia o kawalerkach w Sosnowcu i widac zes pewnie hanys skoro tak sie odnosisz do Sosnowca.
Przebitka na wynajmie kawalerek w Sosnowcu jest o wiele wieksza niz w takich Katowicach.
Porownaj
Buffet kupowal Heinz chyba po $30 teraz jest $33 + dywidendy i tez jakies 2 lata temu podczas pandemii. Tylko, ze Buffet to kupowal za miliony i tak sie bawic można majac taka kase XD
Po jego wpisach widac
@Pomarancza_2310: A bo to będzie pierwszy raz jak w okolicy 3,90 dularek zmienił kurs? Dokąd niby ma spadać?
@Pomarancza_2310: Nie wiem kumie, mnie się moje spadkowe przekonania spełniają - nominał mojej pensji rośnie szybciej niż nominalna cena metra w interesującej mnie części Warszawy, za to nominał czynszu nadal jest dużo poniżej tego, co bym becelował za kredyt hipo.
Wielkośc kapitału na spekulację zaś też rośnie - ale nadal czułbym się niekomfortowo wydając na kupno betonowego złota.
Jak to jest gdzieś dalej w