Aktywne Wpisy
Kagernak +223
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
brazowooka_eS +557
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
#dieta #jedzenie #gotowanie #kiciochpyta
@telemach20: dlaczego?
Zesrasz się pewnie, jak napiszę, że potrafię zamówić 3-4x dziennie jedzenie z gastro xD
@telemach20: wyobraź sobie, że sa ludzie którzy nie lubia stac przy garach i cenniejszy jest dla nich czas jaki dzieki temu zaoszczędzą niz pieniądze jakie wydadza na cos takiego.
Co do zdrowości podczas samodzielnego gotowania to wiekszośc ludzi nadużywa soli, produktów pełnych konserwantów i średnio zdrowych substancji czy zwyczajnie obrabia produkty w sposób taki, że traca one swoje wlasciwości
@telemach20: pieprzenie. Jak jesteś singlem, to bardziej się opłaca zamówić dietę niż samemu gotować o jedzeniu na mieście nie wspominając. Do tego dieta pudełkowa może być naprawdę smaczna, tylko trzeba wybierać z segmentu premium typu ntfy, dietbox, choda, etc. a nie cebulić
Sam nie raz pewnie widziałes otyłych ludzi z r-----------ą watrobą w wieku dwudziestu paru lat po "babcinej diecie" pełnej ziemniorów, tłuszczu i mięsa niskiej jakości.
Niewiadomo dlaczego w polsce tak popularny jest mit, że wszystko co zrobisz samemu jest lepsze niz to kupione. Otóż może tak byc o ile ktoś wie co robi. Większość ludzi nie ma pojęcia
@Efka-marchewka: wartości odzywcze niższe? Jakby to miało działać niby? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zdajesz sobie sprawę, że nie ma żadnych badań które potwiedzały by to co piszesz?
Podobnie ze smakiem. Samo podgrzanie nie ma wpływu na smak. Jedyne co odróżnia podgrzanie w mikrofali od tego na patelni to to, że na patelni nikt