Aktywne Wpisy
ponury_stefan +1045
Jest taka sieć punktów z bubble tea - nazywają się Crazy Bubble. Mają 205 lokali.
https://www.crazybubble.pl/
Pod koniec maja córka namówiła mnie na kupno napoju w ich kieleckim lokalu. Wg menu są dwie pojemności - 0,5 i 0,7 litra. Wzięliśmy ten większy. Coś mi ten kubek nie leżał więc sprawdziłem - do deklarowanego 0,7 litra weszło pod brzeg ~615 ml.
Ponieważ nikt z ww. nie odpisał mi na maila, napisałem pismo do WIH.
https://www.crazybubble.pl/
Pod koniec maja córka namówiła mnie na kupno napoju w ich kieleckim lokalu. Wg menu są dwie pojemności - 0,5 i 0,7 litra. Wzięliśmy ten większy. Coś mi ten kubek nie leżał więc sprawdziłem - do deklarowanego 0,7 litra weszło pod brzeg ~615 ml.
Ponieważ nikt z ww. nie odpisał mi na maila, napisałem pismo do WIH.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#nieruchomosci #kredythipoteczny #polska #wybory
Żyjemy w kraju w którym cieszymy się, że partia nie spełnia obietnic wyborczych.
Jak ma być w tym kraju dobrze skoro wolimy utrzymywać całą machinę rządową tylko w takim celu, żeby nie były wprowadzane, żadne zmiany. Tym bardziej zmiany, który zawnioskowała demokratyczna większość.
Cieszymy się, że demokratycznie wybrane potrzeby społeczeństwa nie zostaną spełnione. Żyjemy w chorym kraju, z chorym społeczeństwem. Dobrze, że sam biorę się za swoje życie i zarobki, bo gdybym czekał na pis czy koalicję, która ma mi zapewnić dobrobyt to skończyłbym jak większość wykopków. Czyli bez mieszkania, z czokoszokami w łapie, oglądanie nsfw i stóp na mirko. Wbijaniu bordo na byciu przegrywem i robieniu płaku płaku do wszystkich naokoło, czyli typowymi beta zachowaniami.
Czy są osoby, które myślą podobnie do mnie?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Nie
@mirko_anonim: czasami lepiej nic nie wprowadzać, wtedy przedsiębiorcy/ludzie wiedzą na czym stoją. Ciągłe zmiany też nie są dobre. Wolałbym rzadkie zmiany albo wcale. Dlaczego nie zrobić dobrego prawa gospodarczego, które jest na tyle uniwersalne, że nie trzeba nic robić z tym?
@maryjuszpitagoras: bo tego chcą wyborcy i to się „klika”.
To się nie sprzedaje, musi być chwytliwe hasło, „500+” to był majstersztyk marketingowy.
Marzy mi się, żeby wyszła nowa partia i powiedziała, że nie mamy żadnego planu, nie zmienimy nic, nie będzie wprowadzać dodatkowego socjalu ani obniżać podatków. Wtedy chciałbym, żeby ludzie świadomie wybrali taką partię, a nie wybierali bo PO czy PiS.
Nie chcę być oszukiwany przez rządzących i