Wpis z mikrobloga

#wybory #polityka Ale trzeba przyznać, że dzisiaj Pan Minister Czarnek nie miał litości dla tak zwanego rotacyjnego pseudo Marszałka, który próbował ośmieszyć i blokować Pana ministra, ale jednak zupełnie nici wyszło z tych planów.. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ojj, jak piecze zwolenników totalnej koalicji chaosu.. Mam też do Was kochani zwolennicy pytanie.. W co drugim praktycznie poście nawiązujecie do Pana Posła ze Szczecina Dariusza Mateckiego.. Czego pałacie do niego taka nienawiścią i ciągle go hejtujecie? Co takiego Wam zrobił? Za co go tak nie lubicie? Osobiście sam mieszkam w Szczecinie i znam Darka już wiele lat i w życiu by mi nie przyszło do głowy, żeby o nim powiedzieć jakieś złe słowo.. Zawsze dla mnie kierował się dobrem wspolnoty, walka o lepsze jutro jak i sporym patriotyzmem.. Czy ta nienawiść wynika z tego, że wielokrotnie miał odwagę mówić niepopularna prawdę? Zapraszam do nocnej, merytorycznej dyskusji..
  • 5
@Balonowy21: i rzekomo apolityczny jesteś XD. Jak tak to przydałyby się jakieś negatywy w stronę PiS skoro niby to prawda.

A czemu np. ja nie cierpię Mateckiego? Kwintesencja skrajnego prawaka nazisty, rasisty, pierwszy do szczucia na niechrześcijańskie według niego rzeczy, np. inne religie (ekhm jest wolność religii wg. Konstytucji), pierwszy do wsadzania przeciwników politycznych do więzień, nawołuje do mordowania ludzi za to że zagrali w filmie co mu się nie spodobał
wbrew pozorom to się Tuskowi wizerunkowo nie opłaca, bo pisuary dalej będą sobie pisać legendę prześladowanej przez zamordyzm partii.

@BKZGlamrap: #nikogo

Dosłownie, nikt nei da #!$%@? o ich skamlanie poza betonem pisowskim, który po prostu trzeba przeczekać.