Wpis z mikrobloga

@NoKappaSoldier73: w lutym/marcu będę szukał pracy w Niemczech i się tam przeprowadzał.
Na dzień dzisiejszy mogę rozrzucać koło 1k euro co miesiąc na jakieś losowe inwestycje.
Nie wiem jak przeprowadzka wpłynie na wszystko i nie chce planować na po tym okresie, bo nadmiar zmiennych.
Jako że jestem w związku z matką dwóch czarnych kotków i są na moim utrzymaniu to może wyjść na to że dużo pójdzie na kaucję itp
  • Odpowiedz
czemu avax

@innv: Długa historia. Uchodziłem wśród znajomych za znawcę krypto bo wstawiałem o nich posty na facebooka na samych początkach (zresztą zrobiłem over 300% kupując bitcoina za zawrotne 500 zł i sprzedając za 1880 xD (ała)
No i jak się wypaliłem zawodowo jako programista, pojechałem do Holandii pracować jako robol na produkcji by mentalnie odpocząć ale wciąż mieć jakotaką wypłąte.
No i znajomy jak się dowiedział zaprosił mnie do Hagi na imprezę
  • Odpowiedz
I ten Bart mnie namawiał bym napisał DeFi które w gruncie rzeczy byłoby kalką podobnego na EVM. No i w sumie to było jedyne DeFi w życiu jakie "stworzyłęm" - skopiuj wkleiłem xD przez co utknęło mi w pamięci xD

@PlatynowyJezyk: ale przyjęło się? Masz jakieś governance?
  • Odpowiedz