Aktywne Wpisy
stefan_pmp +1107
Jakiś śmieć śmie śmieć pytania do Jaśnie Wielmożnego Przedsiębiorcy łaskawie zatrudniającego i łaski wszelakie dającemu
#pracbaza
#pracbaza
TheSznikers +116
Tyle lat a w tej grze jest nadal na czym zawiesić oko (。◕‿‿◕。) Właśnie robię pierwsze podejście do tej gry, chyba czekałem aż będę miał wystarczająco mocnego kompa do ultra ustawień i monitora UWQHD.
#rdr2 #gry #pcmasterrace
#rdr2 #gry #pcmasterrace
1. zatrudnił lepszych psychologów,
2. wybierał osoby o ciekawej, pozytywnej osobowości,
3. wprowadził do regulaminu zapis o zakazie uczestnictwa w programie znajomych i rodzin pracowników stacji,
4. zmienił prowadzącą (jak dla mnie to skandal, brak asertywności el Dursi i Oliwia wybierała w nieskończoność osobę, która ma odpaść - jest tam jakiś regulamin?),
5. wprowadził do programu więcej zadań, zabaw, eliminacji podczas gier,
6. zablokował możliwość powrotów/ jak ktoś odpadł to odpadł, koniec kropka (niech dostanie ten ktoś zaproszenie na uber pandorę, niech sobie tam skaczą do gardeł),
7. zachowania toksyczne, noszące znamiona nękania/napiętnowania - reakcja produkcji i bura dla delikwenta, jakieś ostrzeżenie a przy braku poprawy out z programu
Macie jakieś jeszcze pomysły a może te wyżej uważacie za bezsensowne?
@suzzyger: to wg mnie nie powinno isc w parze - zrobią glupią konkurencje typu ciągnięcie słomek o wylatujesz przez przypadek bez opcji na powrót
Więcej wyjść ekipy, więcej nagrywania miejscowości w której są, w poprzednich edycjach było tego więcej, w ostatniej jedynie jakieś siedzenie na kocyku , albo sporty wodne. Jeden spacerek po Kartagenie-nudaaaa
Więcej mieszania w parach , może rzadziej rajskie , bez powrotów i eliminacji uczestników, odpadanie jedynie ja rajskich.
@suzzyger: nudne