Aktywne Wpisy
belfegorrrr +1126
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz
gymw8nhnzd +190
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
źródło: Screenshot 2024-08-30 at 09.41.44
Pobierz

źródło: arduin
PobierzW ten sposób można podsumować każde hobby które akurat cię nie interesuje
Edit: w sumie @Jarek_P podsunął ci spoko pomysł, ale jak widać nie masz na tyle wyobraźni żeby wymyśleć coś co może nieznacznie ułatwić ci życie
Pracuje w firmie na księgowości jbc, nie w żadnym IT
@nanotecz: Powyżej dostałeś od paru osób temat automatyki domowej. Jak wleziesz na grupy FB, np. Home Assistant, to zobaczysz masę realizacji z tą wiedzą. Mówię o tysiącach osób.
Zerknij choćby na forum supli w projekty użytkowników: https://forum.supla.org/viewforum.php?f=24
Z jednego takiego domowego projektu z tego forum, rozwiązanie się tak rozrosło, że polski producent zainwestował w to i można dziś kupić sterownik dopuszkowy w każdej Castoramie: https://www.castorama.pl/sterownik-zamel-wi-fi-jednokanalowy-row-01/5903669209867_CAPL.prd
@Aqvis: Ja tak sobie ogarnąłem automatyke domowa na Arduino Mega z nakładką ethernet. Serwer mqtt, Home Assistant na RPI i wszystko super działa
@henk: źle się wyraziłem. Chodzi mi o tworzenie włąsnych rozwiązań smart home np własnych urządzeń na zigbee których po prostu nie
@nanotecz: dostałeś dokładnie takie konkrety, jakie sam sobie zażyczyłeś w pytaniu. Czego się spodziewałeś w odpowiedzi, gotowego przepisu na udane życie? No to sorki, gabinet psychoterapeuty po schodkach w dół i drugie drzwi na lewo.