Wpis z mikrobloga

@Shoujiki: pewnie z tego samego powodu, z którego domaga się po latach reparacji od Niemiec, które straciły na rzecz Polski terytorium, a nie domaga się niczego od Rosji, która odebrała Polsce jeszcze więcej terytorium
  • Odpowiedz
: Jak te wszystkie skrajnie prawicowe organizacje podnoszą mi ciśnienie. To przez takich kiedy komuś wspomnę, że byłem na marszu, to pierwsze co usłyszę to to, że jestem faszystą.

@Hambercios: No ale to oni organizują ten marsz, to ty do nich przyszedłeś. To nie jest marsz państwowy tylko organizowany właśnie przez te organizacje. Na tym polega tragedia tego marszu. A jak miasto będzie chciało zrobić marsz apolityczny to będzie wielki
  • Odpowiedz
@Shoujiki: żałosny widok. 11 listopada chyba dała nam jednak wolność, aby każdy o tym kraju mógł powiedzieć 'to jest mój dom'.
Nie ważne jakiego jesteś wyznania, jak wyglądasz czy jakiej jesteś orientacji. Nie wiem, może dalsza edukacja pomoże przekonać coraz więcej ludzi i tacy pomyleńcy będą traktowani jak płaskoziemcy i ci od 5g.
  • Odpowiedz
Jak te wszystkie skrajnie prawicowe organizacje podnoszą mi ciśnienie. To przez takich kiedy komuś wspomnę, że byłem na marszu, to pierwsze co usłyszę to to, że jestem faszystą.

@Hambercios: Oczywiscie przez nich, a nie przez to ze twoj rozmowca to idiota. Ja p------e...
  • Odpowiedz
@Shoujiki: Z tego co mi wiadomo, Rosja nie ogranicza od 34 lat suwerenności Polski, a UE owszem, w dodatku coraz chętniej. Jak sobie poczytasz tzw. "kamienie milowe" żeby dostać kasę z KPO, to się dowiesz więcej.
  • Odpowiedz
@Rad-X Ale nie wspieram ich finansowo, nie podaje rąk.
Poszedłem, bo nigdy nie byłem i chciałem zobaczyć prawdę.
I tak, naziolstwa było dużo, ale ja się z nimi nie koleguje czyli to znaczy, że jestem jednym z nic?
  • Odpowiedz