Aktywne Wpisy

Gmeras +313
Witajcie, moi mili,
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała

PiotrFr +77

Zapraszam na obronę squatu, burżuazja znów chce wyzyskiwać biedniejsze klasy!!! Czas pokojowych akcji się skończył! Będziemy walczyć, krwawa rewolucja śmiecie, utopimy kapitalistów w krwi analnej pozyskanej z homoseksualnego stosunku na naszej menelni xD oprócz tego będziemy też grać na bębnach i krzyczeć populistyczne hasełka!
#anarchia #squat #lewackalogika #lewactwo #faszyzmnieprzejdzie #brakistotyszarej
Ale po co, za darmochę się chce.
Komentarz usunięty przez autora
Niech sobie wykopią lepiankę na państwowym terenie jak Pan Jan to nawet ich będę popierał.
PS miało być ziemiankę, a nie lepiankę tylko nie zdążyłem edytować.