Tak jak stanowski powiedzial tak bylo, stanowski nigdy by nie sklamal, stanowski nigdy nie klamie.
Stanowski jest nieskazitelny, stamowski jest uczciwy i stanowski zawsze byl jest i bedzie baaaradzo rzetelnym i zawsze niezaleznym dziennikarzem.
Czy to kiedy wyjasnia Borka, czy to kiedy przeprowadza wywiad z ojcem chrzestnym swojego wlasnego syna, michniewiczem, z ktorego Polska opinia publiczna zrobila jednego z glownych udzialowcow pilkarskiej mafii, brew prokuraturze ktora przeciez znalazla cale zero dowodow na jego udzial w tej bukmachersko- fryzjerskiej mafii...
Stanowski byl rowniez rzetelnym i uczciwym dziennikarzem kiedy pisal kilka lat temu ze #legia pod rzadem Mioduskiego zbankrutuje w ciagu najblizszych wowczas 24miesiecy...
Stanowski to rzetelny dziennikarz mowiacy zawsze i wszedzie prawde, sama prawde i tylko prawde.
@dcom: popatrz na to z innej strony. Typ poswiecil cala dobra prase/fejm jakie wtedy mial zeby bronic swojego przyjaciela. Wiedzial z czym to sie wiaze, ale do upadlego bronil kolegi po tych zalosnych meczach. Dla mnie paradoksalnie po calej tej mundialowej akcji zyskal na plus xd
@TKO88 wlasnie tj bdb pytanie, czy bronil i broni dalej tylko spoconego czesia, czy moze przypadkiem rowniez ...i siebie, albo moze jakas wieksza blizej nieokreslona grupe osob?!?! ( ͡º͜ʖ͡º)
Czy to kiedy wyjasnia Borka, czy to kiedy przeprowadza wywiad z ojcem chrzestnym swojego wlasnego syna, michniewiczem, z ktorego Polska opinia publiczna zrobila jednego z glownych udzialowcow pilkarskiej mafii, brew prokuraturze ktora przeciez znalazla cale zero dowodow na jego udzial w tej bukmachersko- fryzjerskiej mafii...
@dcom: Swoją drogą skoro wykopoki i internauci wiedzą to na bank mają dowody by je dać policji a no tak łatwo jest
@dcom: Czy ktokolwiek ma dowody na winę Michniewicza? Nie. Czy wtedy sąd skazał Michniewicza? Nie więc dopóki nie zostaną mu postawione zarzuty niech chłop (mimo fatalnego stylu) niech sobie żyje i robi co chce.
Stanowski byl rowniez rzetelnym i uczciwym dziennikarzem kiedy pisal kilka lat temu ze #legia pod rzadem Mioduskiego zbankrutuje w ciagu najblizszych wowczas 24miesiecy...
@dcom: I tak by było gdyby właściciel Legii nie dorzucił do klubu swoich pieniędzy.
@mroznykasztan a wlasciciel xkomu nie dorzuca hajsu z walsnej kieszeni? Albo grasz z kopenhaga o LM jak rakow i bijesz sie z A Villa jak legia, albo odpadasz jak lech ze slowakami i klepiesz biede jak widzew ruch gornik lechia wisla...
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
Tak jak stanowski powiedzial tak bylo, stanowski nigdy by nie sklamal, stanowski nigdy nie klamie.
Stanowski jest nieskazitelny, stamowski jest uczciwy i stanowski zawsze byl jest i bedzie baaaradzo rzetelnym i zawsze niezaleznym dziennikarzem.
Stanowski to rzetelny dziennikarz mowiacy zawsze i wszedzie prawde, sama prawde i tylko prawde.
Pozdr z Brajton!
źródło: temp_file1497874768133676306
Pobierz@dcom: Swoją drogą skoro wykopoki i internauci wiedzą to na bank mają dowody by je dać policji a no tak łatwo jest
źródło: IMG_3964
Pobierz@dcom: I tak by było gdyby właściciel Legii nie dorzucił do klubu swoich pieniędzy.
Po prostu chciałem sprostować co Stanowski miał na myśli.