Wpis z mikrobloga

@Szary_Anon: to jak nadal źle, na tyle, że nie dajesz rady odstawić to chyba tylko zostaje odsypywanie połowy przed zjedzeniem albo przejście na inny lek i go odstawianie. np fluoksetyne
  • Odpowiedz
@Szary_Anon: wenla jest jednym z c---------h anty do odstawiania, konsultowałes to z lekarzem? Jakie masz objawy odstawiając, na jakiej jesteś dawce i jak długo brałeś? Masz jakąś obstawę w razie czego?
  • Odpowiedz
  • 0
@Kremufka2137: Biorę już kilka miesięcy. Zszedłem do 37,5 mg. Gdy odstawiam to się robię chory, dosłownie. Objawy jak przy przeziębieniu, katar, kaszel, uczucie stanu podgorączkowego. Choć teraz jest trochę lepiej niż przy poprzedniej próbie.
Lekarz kiedyś mi mówił jak odstawiać, ale teraz robię to samodzielnie.
  • Odpowiedz
@paakcer: najpierw bralem parogen nie pomogl minelo okolo 2-3 tygodni potem przeszedlem natychmiastowo ale mniejsza dawka na wenflaksyne zaczelem od 75 przez tydzien potem 150 i na takiej dawce jestem obecnie. POczulem sie lepiej po okresie prawie miesiaca. Przy czym nalezy pamietac ze to nie jest tabletka szczescia tylko tlumiik negatywnych emocji z efektami ubocznymi. Nie chodzi o to aby calkowicie wylaczyc emocje negatywne ;)
  • Odpowiedz