Aktywne Wpisy

Umeraczyk +402
źródło: temp_file4433910342938295915
Pobierz
synadama +229
#pracbaza
Wieczór panieński. Niestety przyszła panna młoda nie wytrzymała i poszła w ślinę z trzema facetami a teraz wybiera się z jakimiś dziadami na after więc to jeszcze nie koniec przygód. I zaraz ktoś weźmie sobie to za żonę...
Spokojnej niedzieli Wam życzę.
Wieczór panieński. Niestety przyszła panna młoda nie wytrzymała i poszła w ślinę z trzema facetami a teraz wybiera się z jakimiś dziadami na after więc to jeszcze nie koniec przygód. I zaraz ktoś weźmie sobie to za żonę...
Spokojnej niedzieli Wam życzę.

źródło: temp_file56396818699815088
Pobierz@nsiwy: pewnie bait. Ja lata 90. Zepsuł mi się mleczak. Mama poszła umówić wizytę do dentystki na NFZ, a ta do niej, że nie zrobi zęba, bo nie ma czasu robić stałych dzieciom, a co dopiero będzie robić mleczaka xD Byłem prywatnie. A potem się dziwić, że jest taki, a nie inny stan zębów w Polsce. Kiedyś czytałem, że właśnie nieleczona próchnica
Ja też myłem dzieciom 2 razy dziennie, nie ma że boli - a I tak u starszej córki psuły się na potęgę. 2 zmiany w diecie - i jak ręką odjął, od 2 lat zero problemów. 1 to słodycze są tylko w weekend (nie jesteśmy w 100% restrykcyjni, ale dosyć). Po tej zmianie wydawało się że niespecjalnie jest zmiana. Druga zmiana to
@mentari: za moich czasow sie je lakowalo albo wyrywalo
@MrSilesia: ja ci napisałem, że mega drogo, ale to olałeś. Szukałeś tylko potwierdzenia, że może być jeszcze drożej żeby nie szukać innego dentysty?
@mentari: a nie na harnasia?
@An-Dagda: Nigdy w życiu dentysta nie spojrzał na mnie za darmo, a na przeglądy chodzę co roku i nic nie mam do roboty.