Aktywne Wpisy
Moja żona po 15 latach małżeństwa właśnie przyznała mi się do tego że od pół roku ma chłopaka, regularnie zdradzała mnie z różnymi typami przez ostatnie 4 lata. Jak mam jej wybaczyć?
wfyokyga +19
Dobranoc
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
@Iskaryota: Zabawnie się czyta wysrywy biedaków, którzy nigdy nie mieli nic na własność i całe życie spędzili w norach w bloku nie znając nawet ludzi z własnej klatki schodowej xD Wiadomo, że wy nie jesteście do niczego przywiązani, ale jednak niektóre rodziny pokoleniami zapracowali na swój majątek, mają fajnych sąsiadów za płotem i mieszkają w fajnej okolicy z której nie chcą się wyprowadzać przez bzdurne przepisy.
@rolnik_wykopowy: zakaz palenia w Krakowie to nie jest bzdurny przepis. Jakiekolwiek folgowanie doprowadzi do nadużyć
@Iskaryota: Ale co niby w tym boomerskiego? Że człowiek nie chce żyć na walizkach i co 10 lat zmieniać otoczenie, licząc że trafi na normalnych sąsiadów, a nie jakichś pomyleńców? Po co mi to, skoro mieszkam według mnie w
@Iskaryota: komu miałaby sprzedać ten dom jak nowy właściciel też nie będzie mógł go ogrzewać? xD
Jak kogoś na to nie stać to jego problem
Wartość domu w Krakowie to głównie ziemia na której stoi
@rolnik_wykopowy: się k---a odezwał pan na włościach z połową popegieerowskiego hektara, otrzymaną za zasługi starego w pałowaniu solidarności xD