Aktywne Wpisy
Trzy miesiące temu ja i moja dziewczyna wyjechaliśmy do pracy do Holandii jako para, oczywiście mamy swój pokój, ale z racji tego że mieszkamy w kontenerach to też mamy współlokatorów za ścianą. Sytuacji kiedy jesteśmy sami jest niewiele, albo jesteśmy w pracy albo w domu wraz ze współpracownikami. Czy waszym zdaniem w takiej sytuacji da się uprawiać seks?
#pytanie #emigracja #seks #zwiazki #holandia #zalesie #przegryw #pracazagranica
#pytanie #emigracja #seks #zwiazki #holandia #zalesie #przegryw #pracazagranica
#ukraina #studbaza
propsy synu!
Komentarz usunięty przez autora
Śmiem się nie zgodzić. Przynajmniej gdy mówimy o politechnikach. Bo wcale nie jestem na jakiejś renomowanej polibudzie, ale wydaje mi się, że poziom nauczania jest wystarczający. Trzeba tylko chcieć się nauczyć, a nie ślizgać.
Ja niestety też mam o to ból dupy. Tym bardziej, że u nas na obronach wszystkim bardzo zawyżali oceny. Byłem jednym z niewielu sumiennie się uczących. Tak po prawdzie, to jak oni na dyplomie mają 5, to ja powinienem mieć 6 albo 7... Bo kiedy oni dostawali dobre oceny, bo wykładowcy się nie chciało #!$%@?ć z tym, to ja i tak starałem się przedmiot ogarnąć. Efekt jest taki, że między
@MagnitudeZero: nie pasuje mi słowo "odkrywców". Nie wiem co takiego odkryli humaniści.