Aktywne Wpisy
Lewusx +19
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Moseva +251
Kurde Mireczki, jestem tu 10 lat i pierwszy raz w życiu mam bordo ¯\(ツ)/¯
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Jak Tam, Herr Tusk? Fundusze unijne odblokowane?
I nie, nie poprawiajcie mnie że jeszcze nie rządzi. Wyraźnie powiedział, że DZIEŃ PO WYGRANYCH WYBORACH.
@RandomNetUser: To KO wygrała wybory?
Dlaczego się nie zgłosili skoro rządzą?
Komentarz usunięty przez moderatora
#pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
*
a słusznie mianował pinokia na premiera?@RandomNetUser jak z reperacjami od Niemiec, PiS miał załatwić po wygranych wyborach, wybory wygrali więc gdzie ta kasa? Już rozkradli?
@RandomNetUser: No właśnie, a wybory wygrał pis ¯\(ツ)/¯
To w końcu Tusk i jego banda mają większość czy nie? XDD
PiS wygrał wybory, ale przez osiem lat szczucia nie jest w stanie utworzyć rządu, opozycja jest w stanie to zrobić.
Nie umiem juz prościej
@RandomNetUser: No i nie wygrał wyborów, bo wygrał PiS. Masz problem z liczbami czy co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"ALE OPOZYCJA MA WIĘKSZOŚĆ!!!11111"
KO nie wygrało wyborów. KO może uformować rząd po wyborach z innymi partiami, tak jak PiS. Wybory wygrało PiS. Nie wiem, mam ci podesłać stronę PKW czy co?
@datester: koalicja obywatelska była druga, sprawdź wyniki, wygrał PiS, nie jest niczym problemem że nie mają zdolności koalicyjnych, w sumie to tylko ich problem zwłaszcza kiedy uwolnimy się od d--y i zacznie się rozliczanie jak to miało miejsce w przypadku Kamińskiego i Wąsika, a teraz lista kandydatów jest dłuższa, dużo dłuższa
@RandomNetUser: wygrał je PiS, tak mówił Morawiecki i Duda.
@RandomNetUser: Szkdoa, ze nie wygrali. Morawiecki wygrał, tak powiedział DUDA, nasz prezydent.
Stawiam dom (~ 3 mln zł), że żadnemu pisowcowi nawet włos z pustego jak meczet nocą łba nie spadnie :D Tak samo jak kurdupel nikogo nie rozliczył tak i rudy kaszub nie pociągnie do odpowiedzialności decydentów w stylu pinokia, midasa, kurdupla czy innych. Będzie inaczej? Załóż się! Problem? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
"Koalicja" ma większość w Sejmie, a zatem to oni są zwycięzcami,