Aktywne Wpisy
DrCieplak +144
Śmieszne jak dzisiaj #rozowepaski mówią że nie będą się babrać w kupach dziecka, po czym kupują kota i wyjmują jego g---o z kuwety 2 razy dziennie. Dziecko mając dwa lata będzie siadać na nocnik a kolejne dwa lata później będzie się załatwiać jak dorosły, kot będzie srał do pudełka do końca życia a #p0lka która się tak brzydzi kupy dziecka będzie ten kał wybierać i to już jej
Dobra, zrobił się ruch na tagu dlatego wyjdę z propozycją, o której myślałem już jakiś czas. ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Z racji tego, że zbliża się czas Świąt i Wykopaki, pomyślałem, że fajnie byłoby zorganizować spotkanie dla wszystkich chętnych, którzy biorą udział w tej zabawie.
Co powiecie na spotkanie w Poznaniu? 🍻
Może kolega od fabii
Z racji tego, że zbliża się czas Świąt i Wykopaki, pomyślałem, że fajnie byłoby zorganizować spotkanie dla wszystkich chętnych, którzy biorą udział w tej zabawie.
Co powiecie na spotkanie w Poznaniu? 🍻
Może kolega od fabii
Poważna kłótnia w świeżym małżeństwie i rodzicami żony.
Pojechałem z różową (jesteśmy po ślubie 4 miesiące) i jej rodzicami do jej rodziny. Trasa 1000 km. Zaproponowałem, że będę prowadził samochód jej ojca, żeby teść mógł odpocząć. W drodze powrotnej na niemieckiej autostradzie złapał mnie fotoradar. Ograniczenie do 100 km/h, ja mialem 25 km więcej. Każdy ponarzekał chwilę, że za szybko jadę, ale uspokoiłem nastroje, mówiąc, że o ile w ogóle przyjdzie mandat, to go sam zapłacę, więc nie ma się o co spinać. A po chwili moja żonka, w-------a mówi, że: "jeździć nie potrafię", "tyle razy cię prosiłam żebys jeździł wolniej", "bardzo trzymam kciuki, aby ten mandat przyszedł i żebyś go musiał zapłacić".
Mówię, "CO?" Życzysz mężowi, żeby musiał za mandat zapłacić??
- Tak, bo inaczej się nie nauczysz.
A potem walnego focha, więc się do siebie przez resztę trasy nie odzywaliśmy. Później, gdy zwóciłem im uwagę, że takie gadanie to brak szacunku żony do męża, wręcz upokorzenie przez teściami, to usłyszałem od teściowej, że odwracam sprawę do góry nogami, i sam z siebie robię ofiarę.
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
skoro zona tak powiedziala to pewnie nie raz zwracala uwage na styl jazdy, ogolnie jezdzi przy niej jak emeryt az sie znudzi, ekodriving na 110%
ogolnie ludzie duzo rzeczy mowia w stresie i takiej sytuacji, trzeba to przegadac dlaczego tak powiedziala jak juz bedzie
@mirko_anonim: sprawę? Ano tak, pewnie kota ma w głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
─────────────
Komentarz usunięty przez moderatora