Siemanko, zrobiłem sobie tydzień wolnego od sociali i ogólnopojętnej polityki i zaszyłem się na wsi pod lasem. Mógłby ktoś przybliżyć co działo się przez ostatni tydzień i kto będzie rządził? Ta cała opozycja się dogadała czy czekają nas przyspieszone wybory? I jak tam pisiory? . #wybory
@RaszuVanTraszu: Dowiesz się wieczorem kogo Duda wystawi. PiS dalej próbuje coś strugać pod stołem i prawdopodobnie przeciągać posłów opozycji na swoją stronę.
@aresius: Myślę że jednak coś tam poróbują, pewnie z marnym efektem. Ale fakt, większość czasu poświęcą obecnie na wyciąganiu kasy ile się da i betonowaniu się na jakichś stanowiskach, gdzie zmienią umowy tak żeby zgarniać milionowe odprawy.
Witam, mam takie pytanie. Czy według was jest możliwe dojeżdżać rowerem do pracy 11 km rowerem? Droga Miasteczko-wioska. Praca od 7-15 więc w sumie spoko jak na rower. Ewentualnie jakiś elektryczny DOBRY rower? Poleci ktoś coś? #rower #rowery
Będą się zmieniać co pół roku żeby każdy mógł się nachapać po równo tyle z nowości
@ChamskoCytuje: Ponoć nawet nie próbują. Cała para poszła w sprzątanie i zabezpieczenia xd