Aktywne Wpisy

Okaz_prawilnosci +336
źródło: 1000063425
Pobierz
Rad-X +25
U was też ludzie w robocie nie potrafią się powstrzymać od jedzenia mięsa w piątek na obiad?
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat

Cześć mirki. Mam ostatnio wrażenie że moja dziewczyna ostro że mną w kulki leci. Historia jest taka, że ona sama mówi, że nie ma za bardzo koleżanek, natomiast ma dużo kolegów, jednak według niej są to tylko koledzy, nic jej z nimi nie łączy, tylko piszą ze sobą. Jednak ostatnie jej wyjście z "koleżanką" trochę zaczęło mnie zastanawiać. Mówiła że umówiła się z nią na film (imienia koleżanki nawet nie powiedziała). W trakcie wysłała mi zdjęcie z samochodu, po czym odpisała dopiero jak wracała do domu, czego wcześniej nie robiła. Nawet jak gdzieś wyszła to cały czas mielismy kontakt i odpisywala normalnie. I teraz pytanie do was. Czy jest ktoś w stanie zidentyfikować samochód w którym niby ten film oglądała? Place złotem.
źródło: Screenshot_20230903-185749_Messenger
Pobierzźródło: fe5c67c741618c742b80dd80631c.jpeg
Pobierzźródło: 17
Pobierzźródło: (114)
Pobierz@pavlowski996: Umówiła się z nią na film w samochodzie i pierzyną? XDD Btw, czemu nie oglądały u was na parkingu?
PS. uwaga na futryny.