Aktywne Wpisy
kidi1 +75
Ze względu na to, że idzie zima, czeka nas ten sam scenariusz związany z dziećmi.
Dziecko łapie wirusa grypy.
Objawy to gorączka ból głowy, kaszel, osłabienie.
Rodzic idzie z dzieckiem do lekarza.
Lekarz bada powierzchownie, ale nie robi żadnych testów.
Dziecko łapie wirusa grypy.
Objawy to gorączka ból głowy, kaszel, osłabienie.
Rodzic idzie z dzieckiem do lekarza.
Lekarz bada powierzchownie, ale nie robi żadnych testów.
PiccoloColo +87
6 a może nawet 7 znajomych się o------o przez ostatnie półtora roku. No p------o chłopów.
#narkotykizawszespoko
@smutny_czlowiek raz w życiu można koksu spróbować, tak jak ja, kupiłem, przekonałem się i nie jest to warte 400zł
@przegryw_no_more ale prawie to samo można mieć po amfie a cena 10x mniejsza, na amfie nie ma r---------u na bani
Nie chodzi tu o turbo faze tylko wlasnie jej "subtelnosc". Kazdego dnia mozesz spotkac ludzi po koksie i nikt ich o to nie podejrzewa i moze to trwac latami.
Nie wciaga tak mocno jak reszta stymulantow, a w porownaniu do euforykow to juz w ogole.
Mininalna ilosc skutkow ubocznych, najmniejsza ilosc nastepstw przy wielokrotnym uzyciu.
Zaden inny stymulant tej "subtelnosci" ani stosunku pozytywnych skutkow do skutkow ubocznych nie oferuje.
Faza jest tez w miare unikalna, bez szalu, ale unikalna. Da sie pewnie podrobic jakims mixem, ale drugiej takiej wywolanej przez jedna substancje
Po porządnym koksie takie 50mg da mega stymulacje i euforie od razu, w przeciwieństwie do bk które mają inny profil działania - najpierw sero (euforia) potem dopa (stymulacja, pewność siebie i chęć do działania)
No i prosze nie pleść bzdur ze to takie lajtowe, bez zjazdu, bo takowe rzeczy występują, ale nie po kilku małych dozach. Jak ktos poleci
Mowie o sytuacji ze masz spotkanie biznesowe, czy inne "oficjalne" walisz raz, max 2 nie zachowujesz sie jak wystrzelony i po wszystkim wracasz do domu spac/do rodziny bez nieprzyjemnych skutkow. Zrob tak z bk. Ja nie znam nikogo kto dalby rade.
Chyba ze ktos jest na ciagu od miesiecy to tak jak z alkoholikami - nie bedzie
Pewnie tez zalezy od konkretnej subst, ale w czasie to bardziej rozrozniam pierwsze 5-15 minut od rozpoczecia dzialania, potem raczej te same odczucia(z rozna intensywnoscia) przez peak az do zjazdu. Pomijam efekty fizyczne.
Nie mam tak zebym mogl podzielic sama faze
@JoshGibbons: No nie wiem, mnie 3cmc i mu podobne dosc mocno(moze nie tak mocno jak 4mmc ale nadal czulem sie nacpany) wystrzeliwywalo na poczatku, a potem to juz trzeba bylo brac takie dawki ze widac od razu. Od poczatku 0 jedzenia i spania nawet
Mianowicie jest cos takiego jak enancjomer S lub R, lub racemat enancjomerow, S działa zazwyczaj 2x bardziej euforycznie niz R
Ja h2h prawie nigdy, szalalem w czasach przed delegalizacja wiec nie bylo problemow ;) A reszta tez online.
btw. jak bierzesz h2h to testujesz to jakos czy na zywiol? to co bylo legal to nie mialem watpliwosci raczej, ale cala reszta
Zazwyczaj czystość wszelkich ketonów waha sie 50-90% i wiadomo, najlepszy ten najczystszy
Ktoś mówił ze brudny tez dobry ale to właśnie te zanieczyszczenia robią swoje show xD