Aktywne Wpisy

Habebok +26
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
źródło: IMG_20241106_094120
Pobierz
mickpl +303
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa

Dzisiaj mam imieniny, więc pomyślałem, że do pracy dla naszego międzynarodowego zespołu w Miercurea Ciuc przyniosę polskie słodycze, których o dziwo nie sprowadziłem z kraju, a kupiłem tutaj na miejscu.
W ogóle już świeżo po przybyciu tutaj zobaczyłem, że jest tu dużo polskich marek. Może to dlatego, że „Polak, Węgier dwa bratanki”? Wszakże na własnej skórze przekonałem się, że Węgrzy Polaków bardzo lubią. I to nie raz. Na ostatniej imprezie Halloweenowej z kilka razy powtarzałem z nowo poznanymi ludźmi: „Lengyer, Magyar két jó barát” (co zabawne, była to jedna z niewielu rzeczy, którą potrafiłem powiedzieć po węgiersku zanim tu przyjechałem).
PS
Wszyscy zachwalali krówki i kamyczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#podrozujzwykopem #rumunia #wegry #pracbaza #gownowpis
źródło: 7C25682F-7B84-4583-B2DA-F10F29541E71
PobierzMuszę się zgodzić, Węgrzy są bardzo pozytywnie nastawieni do nas, po swoich doświadczeniach powiem że nawet bardziej przyjaźni niż Polak Polakowi