Aktywne Wpisy
DonGebels +62
Ktoś wie jak dokładnie działają ci #frajerzyzmlm ?
Mają swoją platformę do inwestowania? Czy to obojętnie jaka platforma, a oni po wykupieniu jakiegoś pakietu wysyłają co kupować? Grają tylko na wzrosty, czy na spadki też? Giełda, czy tylko krypto? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi...
#kryptowaluty #gielda
Mają swoją platformę do inwestowania? Czy to obojętnie jaka platforma, a oni po wykupieniu jakiegoś pakietu wysyłają co kupować? Grają tylko na wzrosty, czy na spadki też? Giełda, czy tylko krypto? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi...
#kryptowaluty #gielda
Nowa_Zielonka_ +93
#chwalesie
Właśnie oddałem Pani Ukraince w mcDonalds we #wroclaw na rynku portfel, który zostawiła w łazience.
Różowa poszła siku, wraca i pyta mnie co zrobić jak sie znalazło portfel z dużą ilością gotówki. Mówię, że oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaglądam do środka a tam wszystkie możliwe dokumenty, karty, cała masa gotówki, dolary w setkach, złotówki w setkach i kupa ukraińskie pieniążków.
Wyciągnąłem jakiś
Właśnie oddałem Pani Ukraince w mcDonalds we #wroclaw na rynku portfel, który zostawiła w łazience.
Różowa poszła siku, wraca i pyta mnie co zrobić jak sie znalazło portfel z dużą ilością gotówki. Mówię, że oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaglądam do środka a tam wszystkie możliwe dokumenty, karty, cała masa gotówki, dolary w setkach, złotówki w setkach i kupa ukraińskie pieniążków.
Wyciągnąłem jakiś
Jestem zwykłym facetem, wychowałem się w niezamożnej rodzinie i od dziecka wiem co to praca. Taki człowiek jak ja, nie ma poszanowania w dzisiejszych czasach, gdzie ludzie oceniają innych głównie ze względu na to, ile ktoś posiada.
A ja cenię wszystkich ludzi pracy i tych, którzy poprzez swoją pracę tworzą innowacyjne rozwiązania, bądź wdrażają je, jak i zwykłych ludzi ciężkiej pracy fizycznej. Żadna praca nie hańbi.
Na Wykopie i to nawet nie na tym tagu przegryw, widywałem często, oj często, kpiny z ludzi, którzy mniej zarabiają. Widziałem ostatnio na przykład wpis kogoś, kto chciał dogryźć komuś innemu pisząc mu, że pewnie pracuje w McDonald's. Tak jakby praca w tym miejscu była hańbiąca.
Tak jak szanuję ludzi pracy, tak gardzę wszystkimi tymi, którzy pogardzają pracami innych, samemu mając się za lepszych.
@Kopytnik_1:
@Kopytnik_1: Zawsze tak było i zawsze tak będzie, ponieważ ktoś kto ma pieniądze czuje się lepszy od innych.
@Kopytnik_1: tak, taka praca jest hańbiąca. Żadna praca nie uszlachetnia, a już szczególnie praca fizyczna bez wymaganych żadnych kwalifikacji. Praca (podobnie jak życie) nie ma sensu, ale skoro już ktoś nas urodził i przyszło nam żyć w tym systemie, to lepiej robić coś co sprawia nam przyjemność w miejscu, gdzie nie ryzykujemy kalectwa czy chorób środowiskowych od wdychania
@Kopytnik_1: A ja szanuję ludzi z takim podejściem 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ