Wpis z mikrobloga

Miraski, może ktoś z Was będzie wiedział.
Używałem sobie słodko YT reVanced jakiś czas, niestety pojawił się problem w postaci przerywania filmu po 1 min i 8 sekundach (każdego filmu). Odinstalowałem YT reVanced, odinstalowałem Vanced Managera i pobrałem najnowszą wersję VM, ale jak próbuję zainstalować na nim youtube z *.apk to nic się nie dzieje jak na picrel.
Support Vanced działa tak sobie, więc może ktoś miał już taki problem i podzieli się rozwiązaniem.

#youtube #revanced #vanced
OrzechowyDzem - Miraski, może ktoś z Was będzie wiedział.
Używałem sobie słodko YT re...

źródło: 2

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Aktualna to 18.38.44

@thechips: no oczywiście, że to to. Próbowałem z najnowszą i z odrobinę starszą, bo nie mogłem tej konkretnej znaleźć.
Dzięki!

Również wywal Vance manager i zainstaluj Revanced manager z oryginalnego źródła. Nie pobieraj YouTube apki z linków z Google, jest pełno bloatware. Musisz
  • Odpowiedz
@OrzechowyDzem: spróbuj zrobić tak - odinstaluj aktualizacje na oficjalnej apce YT zainstalowanej w telefonie. Ściągnij wersję wymaganą przez revanced i zainstaluj ją najpierw. Dopiero teraz odpal revanced menagera, zainstaluj co trzeba, ale przy wyborze apki YT nie wybieraj instalowania jej z pliku apk tylko wybierz tą systemową.

U mnie to przeszło bo z apk też nie chciał instalować.
  • Odpowiedz