Aktywne Wpisy
SaIamanca +365
Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
Wszystkie ustawienia LTE od T-Mobile mam na domyślne, takie jak zaleca sieć.
#help #tmobile #android
1) Sprawdź ustawienia APN:
Zrobiłem wszystko z poniższej listy. Spróbuje jeszcze przełożyć kartę sim do starego telefonu i zobaczyć czy problem nie leży przypadkiem po stronie sieci. Próbowałem już nawet zainstalować AdGuarda ponownie, ale też nie pomaga ;(
EDIT
Ścieżka mniej więcej następująca:
@wodna: ( ̄෴ ̄)
Mam nadzieję, że ranking w BIKu mi przez to nie poleciał (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)