@Corvinisatio: E tam bzdury nie tylko ładni ludzie są z związku.Ja wyglądam dobrze z mordy ale nie mam dynaminy wiec mogę tylko mieć brzydka i gruba dziewczynę.
@Corvinisatio: tylu brzydkich ludzi jest w związkach, tyle różnych filmów z tego jak się brzydcy ludzie p------ą jest w internetach, ale nie, wykopek nie wierzy, to złudzenie.
@Corvinisatio: kilka-kilkanaście centymetrów wzrostu,twarz nie ma większego znaczenia, wystarczy wyjść na miasto zobaczyć te wszystkie ogry z ładnymi dziewczynami
@Corvinisatio gadasz głupoty. Wystarczy mieć w miarę dobrze gadane i z początku się dobrze prezentować;) jest wielu przystojniejszych i bardziej zadbanych ode mnie, ale i tak miałem od dziecka zacne powodzenie mimo pryszczy i nie zamożnej rodziny. Wielu "inceli" i "przegrywow" za bardzo cwaniakuje swoim to niby "intelektem" przez co w oczach kobiet uchodzą za samolubnych i zarozumiałych ważniaków z krzywą mordą ;) pozdrawiam
Nie ma brutalniejszej rzeczy na tym świecie, a historia Hiroszimy i Nagasaki przy tym to bajka dla dzieci na dobranoc
#przegryw #blackpill
polecam
Komentarz usunięty przez autora
@Corvinisatio: hehe patrzcie, przegryw
@Corvinisatio: kilka-kilkanaście centymetrów wzrostu,twarz nie ma większego znaczenia, wystarczy wyjść na miasto zobaczyć te wszystkie ogry z ładnymi dziewczynami