Aktywne Wpisy

CzerwonaKartka +106
A-----l: Jak sprzedano nam truciznę, a my jeszcze za to dziękujemy?
Człowiek to przedziwna istota. Potrafi spojrzeć na coś, co obiektywnie rzecz biorąc jest szkodliwe, trujące i prowadzi do uzależnienia, i zamiast powiedzieć „Może to nie najlepszy pomysł”, zrobi coś dokładnie odwrotnego. Wymyśli całą filozofię, historię
i rytuał, żeby usprawiedliwić swoją potrzebę.
I tak właśnie powstał przemysł alkoholowy – jedno z największych oszustw w historii ludzkości, majstersztyk manipulacji, w którym trucizna została owinięta w
Człowiek to przedziwna istota. Potrafi spojrzeć na coś, co obiektywnie rzecz biorąc jest szkodliwe, trujące i prowadzi do uzależnienia, i zamiast powiedzieć „Może to nie najlepszy pomysł”, zrobi coś dokładnie odwrotnego. Wymyśli całą filozofię, historię
i rytuał, żeby usprawiedliwić swoją potrzebę.
I tak właśnie powstał przemysł alkoholowy – jedno z największych oszustw w historii ludzkości, majstersztyk manipulacji, w którym trucizna została owinięta w

źródło: 9A87D210-4104-4624-B6F1-7374C8276A29
Pobierz
hansoloxd +215
Jakieś 4 lata temu kupiłem w salonie samochód. Do samochodu dołączony został VOUCHER (vide zdjęcie).
Tak, dobrze kojarzycie, Holiday Park zasłynął w czasie powodzi z przerwania wałów koparką aby ratować osrodek (było nawet śledztwo)
Z racji tego ze kupon za rok traci ważność postanowiłem spróbować go wykorzystać i zacząłem rezerwacje na stronie.
Aby
Tak, dobrze kojarzycie, Holiday Park zasłynął w czasie powodzi z przerwania wałów koparką aby ratować osrodek (było nawet śledztwo)
Z racji tego ze kupon za rok traci ważność postanowiłem spróbować go wykorzystać i zacząłem rezerwacje na stronie.
Aby

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Po ilu dniach zeszła Wam opuchlizna i kiedy zaczęliście wyglądać i mówić "normalnie"?
#laryngologia #kiciochpyta #medycyna #nos
źródło: krzywa-przegroda
PobierzŚroda - septoplastyka + konchoplastyka
Piątek - wyjęcie tamponów. Do czasu wyjęcia tamponów c-----o się czułem
Od soboty czułem się już w miarę ok i raczej opuchlizny nie miałem
Ale pewnie też wszystko zależy od zakresu "robót", ja w miarę lajtowo miałem raczej i znieczulenie miejscowe tylko
przez tydzień chodziłem jak z najgorszym katarem i w 100% miałem zatkany nos, oddychanie tylko buzią
dopiero w drugim tygodniu trochę udawało się już ciągnąć powietrze normalnie raz jedną raz drugą dziurą
@Uuroboros Po 2 tygodniach podobno mogę samolotem latać więc chyba nie będzie aż tak źle
do tego często chrapałem i podobno po operacji się to poprawiło
lepiej też przechodzę katary różne, nie zatyka w 100% tak jak wcześniej
W sumie za dużo o tym nie wiem bo mi ta korekcja wyszła tak przypadkiem (miałem już robić w 2020 ale przez pandemię wiadomo jak to wyglądało)