Aktywne Wpisy
mistejk +282
OCIEBATON +136
Kolejny raz to powtórzę
Mi życie #!$%@?ł dług rzędu 40 tysięcy złotych
A codziennie okazuje się, że takimi pieniędzmi to się pisowcy podcierali....
Niepojęte jest to dla mnie
Powinni takich wieszać publicznie aby już nigdy nikt nie pomyślał o zakładaniu zorganizowanej grupy przestępczej
#sejm #polityka #zalesie
Mi życie #!$%@?ł dług rzędu 40 tysięcy złotych
A codziennie okazuje się, że takimi pieniędzmi to się pisowcy podcierali....
Niepojęte jest to dla mnie
Powinni takich wieszać publicznie aby już nigdy nikt nie pomyślał o zakładaniu zorganizowanej grupy przestępczej
#sejm #polityka #zalesie
#bekazlewactwa #heheszki #jezykpolski
Ahahahaha, ludzie dajcie sobie spokój.
Ja mam w dupie, czy ktoś w stosunku do mnie stosuje feminatywy, ale wielu kobietom robi to różnicę - co kto woli, ale nie decyduj za innych.
W skrócie -
@Warcomx: jedynymi #!$%@? osobami są osoby takie jak OP, dosłownie feminatywy są starsze niż twoja babcia, NOWOMOWA to właśnie była promowana przez komunizm (mówienie do każdego formą męską) i jest dalej promowana bezmyślnie przez takich pelikanów jak ty xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@ananasowy: Śmieszne jest to, że nie możesz powstrzymać się od obrażania innych, co z automatu wyklucza cię frustracie z dyskusji. Plus do tego piękna manipulacja XD.
To są wycinki z artykułów JEDNEJ OSOBY - dziennikarki, feministki Piłsudskiej. To, że jakaś feministka wciskała wszędzie gdzie popadnie żeńskie formy nie jest żadnym argumentem na rzekomą powszechność feminatywów w tamtym okresie. ( ͡
@ananasowy: no tak, zapomniałem o tej drugiej feministce. XD
Odniosłem się do tamtego zmanipulowanego obrazka. Rób tak dalej fikołki. Tylko nie zapomnij o telemarku, może ogarniesz to jednocześnie z oddychaniem. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Warcomx: Szkoda tylko, skończony pajacu, że nie rozumiesz czym jest nowomowa. Nowomową jest, cytując wikipedię "narzędziem (stylu wypowiedzi, quasi-języka) stosowanego przez władzę w państwach totalitarnych, która posługując się stałym zestawem typowych dla siebie określeń, fałszujących rzeczywistość, ma na celu narzucenie swoim obywatelom określonego systemu wartości."
Jak to się ma do feminatywów, które były stosowane w jezyku polskim dziesiątki lat temu i
Skończony pajac to musiał spłodzić takiego intelektualnego pariasa jak ty, aż szkoda, że w takich momentach faktycznie aborcja na żądanie nie jest legalna i to nie do 12 tygodnia ciąży, a do 18 roku życia bo widząc jaką jednostkę wypluła, matka na pewno by skorzystała z takiej możliwości.
@Warcomx: Po co? Wg źródeł historycznych feminatywy były stosowane dziesiątki lat temu, nie ma to absolutnie nic wspólnego z nowością, a już absolutnie nic z totalitaryzmami (wtf?)
Nie rozumiem. Oswiecisz mnie do czego się do odnosi?