Wpis z mikrobloga

@DD2137: o #!$%@? gruba afera. Podejrzewam że jest to tzw. dark kitchen, czyli sama kuchnia bez możliwości zjedzenia w środku.

Więc jak kolega @who_cares2 pisze to wcale nie taniej jest wyprodukować jedzenie samemu, jeśli nie masz kuchni i pracowników.

Taka porcja jedzenia jak OP pisze kosztuje 8 zł, a więc przygotowanie i odgrzanie 100 porcji dziennie to byłoby raptem 800 zł a sprzedaż na poziomie 3500 zł dziennie. W tej kwocie
  • 1
@wstanczyk: nie wstawiłem wszystkich zdjęć, ten wątek miał być wstępem do kręcenia afery - żeby wiedzieć jak to przedstawić i czy to innych również oburza.
Dwa białe przyjechały w cenie 65,79zł z "restauracji, która zrewolucjonizuje Polski rynek".
Przezroczyste jest moje, kupiłem w biedronce sobie do pracy - za ok 8zł.
Więc jak kolega @who_cares2 pisze to wcale nie taniej jest wyprodukować jedzenie samemu, jeśli nie masz kuchni i pracowników.


@hub_bub: Bo zakładałem, że to normalnia kuchnia gdzie się gotuje a nie tylko liczy kasę.
Wiec nei pisz, że w NORMALNEJ KUCHNI nie idzie ugotować takiego dania taniej.