Zobaczycie, jak microsoft wprowadzi windowsa 365 to wtedy dopiero linuks zyska popularność i stanie się drugim najbardziej używanym systemem na świecie.
@keep_it_real: gdybym potrzebował taki soft, to mam Porting Kit, który lepiej radzi sobie, niż tradycyjny Wine na Linuksie, gdzie bez grzebania się często nie obędzie. Jednak szczęśliwie dla mnie – praktycznie każdy soft z jakiego korzystam, przeszedł grzecznie na x64. A z ciekawości i bez uszczypliwości – co to za 32-bit oprogramowanie z którego korzystasz?
po co mi ten ograniczony soft, którego w końcu nawet Microsoft się pozbył? To nie mnie Apple coś narzuca, tylko twórcom i w tym przypadku bardzo dobrze. Ile można było to trzymać? Tak twórcy przerzucili się na 64-bit, a zaraz później na ARM i to migiem
@Korda: ci co się przerzucili, to się przerzucili. A ci którzy już nie istnieją, lub mają w dupie swoje starsze produkty, nie. A nawet w
@czasnawybory666 przecież 11 zajebiście #!$%@?, dużo bardziej dopracowana niż 10. Przyjemny UI z pełnym trybem nocnym i pasek zadań zbliżony do tego z maczka. Nigdy nic mi się nie #!$%@?ło a kompy u mnie pracują pod dużym obciążeniem - rendery filmów/grafiki, streaming z vmixa na kilka kamer z kluczowaniem i animowanymi overlayami w locie. Z tym ostatnim miewaliśmy problemy pod 10 i czasem podczas konfiguracji potrafiło sypnąć niebieskim, na 11 nie trafiliśmy
@BennyLava piszesz o urządzeniach czy wtyczkach, które są już EOL i często nawet na stronie producenta nie znajdziesz ani dedykowanej zakładki a tym bardziej softu. Dziwisz się, że przestarzałe AU(i) nie działają na współczesnych systemach. To tak jakbym się dziwił, że bez pierdyliarda przejściówek nie podepnę do nowego Maca Pro kamery DV na FireWire - PRZECIEŻ NA PŁYCIE GŁÓWNEJ JEST MIEJSCE BY UMIEŚCIĆ TEN PRZESTARZAŁY I/O KTÓRY NAWET W CZASACH ŚWIETNOŚCI STWARZAŁ
Dziwisz się, że przestarzałe AU(i) nie działają na współczesnych systemach.
@rafau16: tak, dziwię się, bo jakoś na Windowsie bez problemu mogę uruchomić soft napisany w latach '90. A jeśli nie natywnie, to w parę minut mogę odpalić w wirtualce.
To tak jakbym się dziwił, że bez pierdyliarda przejściówek nie podepnę do nowego Maca Pro kamery DV na FireWire - PRZECIEŻ NA PŁYCIE GŁÓWNEJ JEST MIEJSCE BY UMIEŚCIĆ TEN PRZESTARZAŁY I/O KTÓRY
tak, dziwię się, bo jakoś na Windowsie bez problemu mogę uruchomić soft napisany w latach '90. A jeśli nie natywnie, to w parę minut mogę odpalić w wirtualce.
Wtyczki sprzed kilkunastu lat brzmią jak plastik, wystarczy porównać sobie chociażby NI Pro 51 do ciągle aktualizowanego Propheta Arturii czy nie wiem FM7 jako symulację DX7mki do darmowego Dexed.
Jedyna sensowna wtyczka sprzed lat to NeuronVS, którego i tak nie odpalisz bez
Total scam, no legit ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#linux #windows #macos #apple #pcmasterrace #android #ios
A z ciekawości i bez uszczypliwości – co to za 32-bit oprogramowanie z którego korzystasz?
@Korda: ci co się przerzucili, to się przerzucili. A ci którzy już nie istnieją, lub mają w dupie swoje starsze produkty, nie. A nawet w
@czasnawybory666: a jak będzie rok przestępny to co, cały rok nie da się używać windowsa?
To tak jakbym się dziwił, że bez pierdyliarda przejściówek nie podepnę do nowego Maca Pro kamery DV na FireWire - PRZECIEŻ NA PŁYCIE GŁÓWNEJ JEST MIEJSCE BY UMIEŚCIĆ TEN PRZESTARZAŁY I/O KTÓRY NAWET W CZASACH ŚWIETNOŚCI STWARZAŁ
@rafau16: tak, dziwię się, bo jakoś na Windowsie bez problemu mogę uruchomić soft napisany w latach '90. A jeśli nie natywnie, to w parę minut mogę odpalić w wirtualce.
Wtyczki sprzed kilkunastu lat brzmią jak plastik, wystarczy porównać sobie chociażby NI Pro 51 do ciągle aktualizowanego Propheta Arturii czy nie wiem FM7 jako symulację DX7mki do darmowego Dexed.
Jedyna sensowna wtyczka sprzed lat to NeuronVS, którego i tak nie odpalisz bez