Aktywne Wpisy
dabi +80
taka sytuacja w szkole syna mojej zony, p------e czasy
#heheszki
#heheszki
Polecam te materiały. Jeśli ktoś z was prowadzi własną działalność gospodarczą, ma leasing lub kredyt, to będzie miał niezłą zabawę z tych materiałów. Według mnie, facet sam na siebie wyciąga brudy, bo jego tłumaczenia i wyjaśnienia nie mają żadnego sensu.
Na przykład: brał kredyt na x tysięcy, a spłacał go kolejnym kredytem, żeby zbudować zdolność kredytową xDDD Bo tak mu doradca doradzał xDDD
Mordo, zdolność kredytową bierze się z twojego PIT-a xDDDDDDD Komedia xDD Ktoś powinien zapisać te filmy, bo dla mnie ten gość jest tak powierzchowny, że nie potrafi wymyślić lepszej historii, która by miała ręce i nogi, gubi się, kręci oczami..
Strzelam, że jeśli coś wyjdzie na tego faceta, to okaże się, że kradł samochody z MGP. Nawet jeśli jest słupem kogoś, to nie jest to tak krytyczne. Mógłby spokojnie powiedzieć: "Współpracowałem z Josfem, sponsorował mnie, wypromował, nic złego w tym nie widzę, to jego auta". Sam miałem podobne okazje startować na YT, ale zakładam, że ten typ po prostu kradł fury.
Na przykład: brał kredyt na x tysięcy, a spłacał go kolejnym kredytem, żeby zbudować zdolność kredytową xDDD Bo tak mu doradca doradzał xDDD
Mordo, zdolność kredytową bierze się z twojego PIT-a xDDDDDDD Komedia xDD Ktoś powinien zapisać te filmy, bo dla mnie ten gość jest tak powierzchowny, że nie potrafi wymyślić lepszej historii, która by miała ręce i nogi, gubi się, kręci oczami..
Strzelam, że jeśli coś wyjdzie na tego faceta, to okaże się, że kradł samochody z MGP. Nawet jeśli jest słupem kogoś, to nie jest to tak krytyczne. Mógłby spokojnie powiedzieć: "Współpracowałem z Josfem, sponsorował mnie, wypromował, nic złego w tym nie widzę, to jego auta". Sam miałem podobne okazje startować na YT, ale zakładam, że ten typ po prostu kradł fury.
Za sporo mocno poprawnych politycznie gier wydanych w ostatnich czasach odpowiada ta firma:
https://sweetbabyinc.com
Pracowali między innymi przy najnowszym Spidermanie gdzie wstawki polityczne są na każdym kroku, oraz nad nadchodzącym Alan Wake 2. Ich specjalizacją jest tworzenie "inkluzyjnych i różnorodnych" fabuł. Ich klientami są między innymi EA, Ubisoft, Valve, Microsoft czy też Remedy.
Także tak wygląda obecny stan rynku gier wideo. Nie wiem co musi się stać żeby ten system upadł. Większość i tak się wypiera tego że ten stan rzeczy ma wpływ na produkt końcowy który jest gorszy niż to co było dekadę lub dwie temu. Ten rynek jest przegnity od dachu aż po fundamenty.
#gry #pcmasterrace
@supra107: a ja wiem. Nie kupować takich gier.
Ale dobrze wiemy że gracze są amebami, i jedyne co im wystarcza do decyzji o zakupie to nazwa serii czy też studia.
Jak chcesz jeszcze większy zonk to zjedź na sam dół do stopki i kliknij w link agencji która im tą stronę stworzyła.
@supra107: no to mają to, na co zasługują. Każdy kto kupuje takie gry jest winny - bez wyjątku.
@supra107 : Naprawdę są jeszcze ludzie, którzy uważają, że kompletnie nic się nie dzieje?
Tu już nie ma żadnego ostatniego bastionu, cały rynek od stóp do głów jest już spleśniały.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Źródło: https://find-and-update.company-information.service.gov.uk/company/07930364/filing-history