WINCYJ BRON WINCY, MAM PRAWO SIĘ BRONIĆ BO DOBRY CZŁOWIEK ZATRZYMA ZŁEGO. TE WSZYSTKIE SZCZELANINY TO WIDOK ZAKAZU BRONI AA ZOSTAWCIE MOJE BRONIEE AA BROŃ BROŃ XDD
WINCYJ BRON WINCY, MAM PRAWO SIĘ BRONIĆ BO DOBRY CZŁOWIEK ZATRZYMA ZŁEGO. TE WSZYSTKIE SZCZELANINY TO WIDOK ZAKAZU BRONI AA ZOSTAWCIE MOJE BRONIEE AA BROŃ BROŃ XDD
*Wykonuje ruchy frykcyjne*
@Wanzey: KOLEJNY RAZ UDAREMNIONA ZOSTAŁA MASOWA STRZELANIA DZIĘKI TEMU ŻE OBYWATELE W KRAJU GDZIE PRZYPADA 1,2 BRONI PALNYCH NA OSOBĘ ODSTRZELILI NAPASTNIKA ZANIM TEN ZACZĄŁ STRZELAĆ I NAPASTNIK WCALE NIE UCIEKŁ I WCALE TERAZ LUDZIE NIE SRAJĄ POD SIEBIE ZE STRACHU
@onucoutkajpysk: kootasem zabijesz 20 osób w ciągu 2 minut? Ładnie fikołki XDDDDDD
@bylem_zielonko: bohater gazety wyborczej i tęczowej lewicy, czyli Simon Mol zabił khutasem taka ilość Polek. Może nie w dwie minuty, a śmierć po 'wystrzale' nie następowała od razu, ale AIDS to śmiertelna choroba.
Rozmawiałem dzisiaj w pracy z gościem z US airforce i pytałem jak wygląda kwestia zmiany 2 poprawki do konstytucji. Powiedział, żeby zmienić to potrzeba zgody 26 stanów a tzw "blue states", które są za zmianą jest obecnie ok. 15. Dodatkowo NRA jest lobbowane przez organizacje i kolesi z grubymi portfelami, więc dopóki w takiej strzelaninie nie zginie jakiś polityk, albo ktoś bardzo bogaty to marne szanse na zmianę
weź typie sobie typie jeszcze penisa obetnij, bo przeciez to narzędzie gwałtu.
@onucoutkajpysk: lepiej by było jak Ty byś sobie obciął. Masz prawickie podejscie, więc i tak marne szanse, ale jakbyś sobie obciął, to bys dostatecznie zminimalizował ryzyko rozmnożenia się xD
@Wanzey: do 1986 mogłeś kupić w USA broń automatyczną. Czy było więcej czy mniej strzelanin? Jeżeli mniej to znaczy, że muszą byc też inne przyczyny niż łatwy dostęp do broni.
@Wanzey: strzelaniny w większości przypadków mają miejsce tam, gdzie dostęp do broni jest najbardziej ograniczony jak np. szkoły czy centra handlowe. Rozwiązanie polaczka z wykopu? Jeszcze bardziej ograniczyć możliwość posiadania broni XD Aleś Ty człowieku głupi xD
@kubekmonte: na youtube są filmy jak zrobić z tego automat i testy ile nabojów wystrzeli. To jest jakas czesc wydrukowana na drukarce 3D i dołożona do tego karabinu
*Wykonuje ruchy frykcyjne*
#neuropa #bekazprawakow #bron #usa
@Wanzey: KOLEJNY RAZ UDAREMNIONA ZOSTAŁA MASOWA STRZELANIA DZIĘKI TEMU ŻE OBYWATELE W KRAJU GDZIE PRZYPADA 1,2 BRONI PALNYCH NA OSOBĘ ODSTRZELILI NAPASTNIKA ZANIM TEN ZACZĄŁ STRZELAĆ I NAPASTNIK WCALE NIE UCIEKŁ I WCALE TERAZ LUDZIE NIE SRAJĄ POD SIEBIE ZE STRACHU
@onucoutkajpysk: kootasem zabijesz 20 osób w ciągu 2 minut? Ładnie fikołki XDDDDDD
@bylem_zielonko: bohater gazety wyborczej i tęczowej lewicy, czyli Simon Mol zabił khutasem taka ilość Polek. Może nie w dwie minuty, a śmierć po 'wystrzale' nie następowała od razu, ale AIDS to śmiertelna choroba.
@thenoodle81: najbardziej lobbują
Poziom neurotyczności wśród Polaków, a Islandczyków to niebo a ziemia.
@onucoutkajpysk: lepiej by było jak Ty byś sobie obciął. Masz prawickie podejscie, więc i tak marne szanse, ale jakbyś sobie obciął, to bys dostatecznie zminimalizował ryzyko rozmnożenia się xD
@DEMONzSZAFY: dlatego biały koleś polazł se na miasto mordować ludzi?
https://en.wikipedia.org/wiki/2023_Lewiston_shootings
@LifeReboot Nie wiem choć się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)