Aktywne Wpisy
KingaM +22
Aaaaaa, już naprawdę nie wytrzymuję i czuję, jakby nie dało się uciec z własnej głowy. Zawsze myślałam, że jestem stabilna, ale okazuje się, że wszystko ma swoje granice – moje ego jest teraz w rozsypce, nie spałam prawie nic, a czeka mnie jeszcze harówka. Mam dość tego stanu, serio.
Zawsze myślałam, że jestem silna albo przynajmniej normalna, ale teraz widzę, że bez pomocy specjalisty chyba sobie nie poradzę. I to ja –
Zawsze myślałam, że jestem silna albo przynajmniej normalna, ale teraz widzę, że bez pomocy specjalisty chyba sobie nie poradzę. I to ja –
magiol +8
Myśle nad autem do 40k zł, zależy mi na tym aby było dość młode (mam dosyć jeżdzenia gruzami powyżej 12 lat) co byście mi polecili?
Mam na oku KIA venga z rocznika 2017/2018 czy ktoś na te auto i mógłby napisać kilka słów o tym samochodzie
#kia #motoryzacja #samochody #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
Mam na oku KIA venga z rocznika 2017/2018 czy ktoś na te auto i mógłby napisać kilka słów o tym samochodzie
#kia #motoryzacja #samochody #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
● NOWOŚĆ/PREMIERA | Gapa motorkiem w lewo czy w prawo?
● NOWOŚĆ/PREMIERA | Ciężarówka, taka sytuacja
● Nie wiem co to BuyCoffe
● Hejterzy dostają pieniądze od rosjan
● Mam teczki na hejterów!
● Machaj, co robiłeś w 2005 w pociągu?
● Machaj, nie pokazuj tego Gapciowi!
● Machaj lubi ksywę Gapcio
● Machaj idzie na samym końcu
● Maciej mówi po angielsku
▶️ Dzisiejsze KamboShoty na Reddicie:
● NOWOŚĆ/PREMIERA | Gapa motorkiem w lewo czy w prawo?
● NOWOŚĆ/PREMIERA | Ciężarówka, taka sytuacja
● Nie wiem co to BuyCoffe
● Hejterzy dostają pieniądze od rosjan!
● Mam teczki na hejterów!
● Machaj, co robiłeś w 2005 w pociągu?
● Machaj, nie pokazuj tego Gapciowi!
● Machaj lubi ksywę Gapcio
● Machaj idzie na samym końcu
● Maciej mówi po angielsku
autorzy dzisiejszych shotów: @dizel81 i inni | celem kanału KamboShoty jest archiwizacja shotów dotyczących kambodżańskiego uniwersum na YouTube oraz Reddicie
#kamboshoty #popaswpieprz #wyluzujwazji #raportzpanstwasrodka #raportzakcji #adammachaj