Aktywne Wpisy
Boski_Emil +939
Dzieńdoberek! Teraz już bez błędu!
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby

Lolenson1888 +364
Takiego mema przesłał mi wczoraj kolega z firmy z #zielonagora xD
#lubuskie #heheszki #humorobrazkowy
#lubuskie #heheszki #humorobrazkowy

158,5 MILIARDÓW ZŁOTYCH z kpo należne polakom. #polityka #bekazpisu #wybory
Komentarz usunięty przez moderatora
ps. co jest złego w tym, że unia oczekuje niezawisłego wymiaru sprawiedliwości od krajów członkowskich? Robiący u nas interesy zagraniczni muszą mieć pewność, że w razie sporu będą mogli liczyć na uczciwy sąd, dokładnie jak ma to miejsce w przypadku polaków w niemczech, francji etc.
ps. ue wymaga od nas, abyśmy po prostu trzymali się własnej konstytucji bo tam też jest o niezawisłych sądach. No chyba że uważasz sędziów dublerów w tk, neokrs, izbę dyscyplinarną za przejaw pisowskiego geniuszu ziobry.
@Latarenko: może ty nie chcesz kasy, ale w Polsce wielu jest takich co ich nie stać na wsadzanie sobie czegokolwiek w dupę.
@dozerman230: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD