Aktywne Wpisy
aadamovy +47
Jestem żonaty od 2 lat, ogólnie byliśmy razem 9. Przed ślubem spotykaliśmy się po pracy/studiach wieczorami na 2-3 godziny dziennie i tak się to kręciło. Po ślubie mieszkamy razem w mieszkaniu które dostaliśmy od jej rodziców. Z mojej pensji płacimy mieszkanie i żyjemy jej pensje odkładamy. Do odłożonych pieniędzy nie mam dostępu, żona twierdzi że ciężko pracowała na te oszczędnośc,i na kursy do pracy czy PlayStation pożyczałem od znajomych. Żeby z odłożonych
DoktorStyle +22
Zapominasz, że przedmiotów w szkole jest więcej - tak jak każdy jeden nauczyciel. Ponadto odbębanie zbytecznej roboty "obdziera z duszy" i odbiera chęci do życia, bo poświęcasz swoje życie po nic - marnujesz swoje życie, bo ktoś ci kazał. Robienie czegoś bezcelowego, bo ktoś kazał, rodzi
Osoba, która ma same piątki nie będzie zainteresowana. Osoba, która ma
@RycerzSzaregoMelanzu: Czyli nie udało Ci się wyjść na ludzi? Trudno, bywa i tak, trzymaj się jakoś (づ•﹏•)づ
NIEWAŻNE
nie będzie pracy domowej, to już wszystko upadnie. Dzieci będą umierać na ulicach.
Czas w domu można spożytkować na cos innego, nawet edukacyjnego, co sprawi dziecku przyjemność i chęć do nauki, niż odbębnianie stron z zadań domowych. Do 15 w szkole i do 20 odrabianie lekcji. super system edukacji. A dodaj
@szynszyla2018: Jedno zdanie i same bzdury:
- mnóstwo szkół prywatnych aktualnie zakończyło działalność lub ją kończy w najbliższym czasie - powód to niż demograficzny i mała liczba studentów
- na wielu kierunkach na państwowych uczelniach też wystarczy tylko 30% z matury, bo liczba chętnych na studiowanie danych kierunków jest na tyle mała, że nie
@salcefrytki: nie no bez przesady - chirurdzy muszą się uczyć stacjonarnie, ale prawda jest taka, że 90% kierunków studiów można nauczać zdalnie, bo co niby wymaga przesiadywanie fizycznie na uczelni i tracenia czasu na dojazdy?