Aktywne Wpisy
MIREKFAJFUS +31
Tak wygląda kobieta 10/10 wykopki, przełknijcie ten #swobodapill i przestańcie copeoweać że istnieje ktoś ładniejszy, szczególnie jakiś niemiecki plastuś nikola kutanis
#ladnapani #slodkijezu #ewaswoboda
#ladnapani #slodkijezu #ewaswoboda
nieocenzurowany88 +135
Nie chcę wam psuć zabawy, ale po wyborach, niezależnie od wyniku i tak nic się w tym kraju nie zmieni xD
#wybory
#wybory
Nie widzę innego ratunku dla sytuacji w Polsce.
Chce żeby grali na nie utworzenie rządu i szybsze przedterminowe.
Chce żeby obecny rozkład polityczny całkowicie się #!$%@?ł.
Chce żeby pis i po nie miało kolejny raz prawie 70% głosów.
Żal mi ludzi głosujących na te 2 partie, które udają do siebie niechęć aby dalej trzymać mordy przy korycie.
Które tylko wymieniają się stołkami po wyborach.
#polityka
Z korwina się wyrasta, ja wyrosłem kiedy sobie zdałem sprawę że ich poglądy ekonomiczne są nie realistyczne i że są oni bardziej skupieni na poglądach społecznych które mnie osobiście nie interesowały. Niektórzy jak widać potrzebują więcej czasu żeby sobie z tego zdać sprawę.
Który kraj
@scarecrov: Młody jesteś, wiec nie pamiętasz, że program Pis'u i Konfederacji był już w Polsce w działaniu. Zakończył się w 1989 roku. Nazywał się PRL, komunizm, gospodarka centralnie sterowana, państwo bezprawia.
NIe pozdrawiam ( ͡º ͜ʖ͡º)
@dlugi-gr: Program PiSu i KO*. Konfa to zupelnie inny program jesli chodzi o ekonomie.
@Dentka7: hahaha. Prawa Boskie ponad prawem ludzkim - "Konfederacja Gietrzwałdzka"
Jak chcesz prowadzić firmy, kiedy prawa Boskie zakazuję określonych biznesów? Za dużo osób z konfederacji chce wprowadzenia państwa opartego na religii, a nie na ekonomii. Jeśli gospodarką bezie rządzić ksiądz, to nic z tego nie będzie.
@scarecrov: Bo to była lewica, walka o społeczeństwo i biednych ludzi. Kosztem tych, co się własną pracą dorobili.
@dlugi-gr: To nie jest w programie Konfy. Ja mowie o programie Konfy vs. program KO czy PiSu. Za PRLu swoja droga tez nie bylo zadnych zakazow boskich. Z punktu widzenia ekonomicznego to na dzien dzisiejszy PiSowu i KO najblizej do PRLu.
Durnie będą coś tam wymyślać, jak by to oni niby głosowali na krystaliczną partię xD
Każdy normalny polak widzi co się dzieje i wie, że pis należy odsunąć od władzy, to jest najważniejsze,
Jak na 28 latka jestes mega naiwny.
A przede wszystkim powstrzymywanie powstrzymywanie kolejnych socjali i ochronę praw w czasach takich jak epidemia
Ja na nich nie zaglosuje, mimo ze jestem na JDG i obnizki podatkow, zus, wrzucanie extra rzeczy w koszty jest mi MEGA na reke. Ale widze na swiecie cos wiecej niz koniec swojej dupy i wybieram pewne wartosci uniwersalne zamiast chwilowego boosta dla siebie. Glosujac w taki sposob robilbym
Jakbyście przestali słuchać propagandy, to byście zauważyli, że są też inne partie, ale Konfederacja wam ciągle wmawia PiS PO PiS PO, bo jedyna wartość Konfederacji, to bycie "tą inną partią", a nawet w tym są gorsi od wszystkich pozostałych.
No właśnie, czyli logicznym dla każdego rozumnego człowieka jest głosowanie na najmniejsze zło, a nie że PiS kradnie, więc wprowadźmy katolicki kalifat, wyjdźmy z Unii Europejskiej i atakujmy gejów....
( ಠ_ಠ)