Wpis z mikrobloga

Kto właśnie się dowiedział, że cała jego dobrowolna praca, kilkaset godzin spędzonych przed monitorem poszło się na zawsze #!$%@?ć?

Pisałem kiedyś artykuły dla serwisu Battlelog.pl, później zmieniło się to na Livespot i admin usunął całą bazę danych, w której było ze 150 moich artykułów (każdy miał co najmniej 250 słów, ale dużą część stanowiły te przekraczające 1000). OK - nikt ich teraz by i tak nie przeczytał, bo nie aktualne, ale jako portfolio na prawdę mogły się przydać.

#!$%@?ówka.

#pietszakstyle #sadstory
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Felonious_Gru: niestety tylko strona główna skopiowana - próbowałem jakikolwiek artykuł odzyskać (zwłaszcza analizy, bo one zeżarły mi najwięcej czasu)

Mam pecha co do moich artykułów - kiedyś też pisałem dla innej strony internetowej i artykuł o dziwo został wykopany na główną. Dotyczył włamu rosyjskich hakierów na serwery EA. Strona chwilę później padła, razem z moimi tekstami :D
  • Odpowiedz
@Felonious_Gru: To co dałeś to dość "nowy" artykuł. Ja tam przestałem pisać dość dawno, ale spróbuję :P

Nawet mój news co poszedł (bez mojej zgody) jako informacja prasowa EA zniknął (na szczęście moje cytaty na cdaction pozostały) ;___;
  • Odpowiedz