Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka #popaswpieprz

Moim zdaniem gapa leci już na ostatniej prostej.
Twaróg polubiła ciszę, niedługo pewnie to samo z Dzunku. Wtedy grazyny odejdą bo nie będzie wabików (małe kotki po prostu zniknęły a kotkę pewnie ubił bo zniknęła bez żadnej wzmianki, rybki: sam się niedawno zdziwił że jeszcze jakieś żyją)
i lubiące ciszę przelewy się skończą. Kamerdynerzy mają z nim kosę, muminki już powiedziały stop kleszczom, ekipa scooby doo polubiła ciszę a twixy nawiały z powrotem do Europy. Do tego pojawił się w Się Ryp nowy pasożyt czyli lucek, którego styl kleszczenia nie polega na oślizgłym podlizywaniu się tylko na budowaniu relacji opartych "o przysługi" (typu ja ci postawię wino a ty dla mnie potem zrobisz to i to ewentualnie dam ci kontakt do tego czy innego) a do tego ma zaplecze materialne w postaci 8 walizek z rupieciami a nie tylko 1 reklamówkę z biedry. "Kąkętem" się nie przebije a pokazywanie swojej prawdziwej twarzy w patokontencie z udziałem predator studios mu ewidentnie nie leży. Możliwe że następna sceneria zostanie mu taka.
aduntorinas - #raportzpanstwasrodka #popaswpieprz

Moim zdaniem gapa leci już na osta...

źródło: dworzec kopia

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aduntorinas: sasiedzi rowniez zaczynaja zebrac i to bedzie robic ta wychwalana rodzinka .Kwestia czasu.Wsxyscy sie Kreca w kolko jeszcze brakuje jak w toalecie siedza
  • Odpowiedz
  • 11
@Distri_guy: wyszli z chemicznych kanapek i herbatki turbo gapa, nowe lokum wybrali bez udzialu kiszonka renting. Możliwe że jest już lepiej bo od 2-3 gniotów gapa jest znowu widoczny na gniotach ale raczej jako nieaktywne tło.
  • Odpowiedz
  • 7
@Hana1: ja ich nie wychwalam ale też nie krytykuję. Raz że kamerdynerowie mnie zawiedli wcześniej a dwa za mało o nich na razie wiadomo (ich kanały raczkują i są jeszcze mało popularne więc sodówa i hajsy z ytuba jeszcze tu nic nie zepsuły)
  • Odpowiedz