Aktywne Wpisy

ataeB +10
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia

lajsta77 +178

Moim zdaniem gapa leci już na ostatniej prostej.
Twaróg polubiła ciszę, niedługo pewnie to samo z Dzunku. Wtedy grazyny odejdą bo nie będzie wabików (małe kotki po prostu zniknęły a kotkę pewnie ubił bo zniknęła bez żadnej wzmianki, rybki: sam się niedawno zdziwił że jeszcze jakieś żyją)
i lubiące ciszę przelewy się skończą. Kamerdynerzy mają z nim kosę, muminki już powiedziały stop kleszczom, ekipa scooby doo polubiła ciszę a twixy nawiały z powrotem do Europy. Do tego pojawił się w Się Ryp nowy pasożyt czyli lucek, którego styl kleszczenia nie polega na oślizgłym podlizywaniu się tylko na budowaniu relacji opartych "o przysługi" (typu ja ci postawię wino a ty dla mnie potem zrobisz to i to ewentualnie dam ci kontakt do tego czy innego) a do tego ma zaplecze materialne w postaci 8 walizek z rupieciami a nie tylko 1 reklamówkę z biedry. "Kąkętem" się nie przebije a pokazywanie swojej prawdziwej twarzy w patokontencie z udziałem predator studios mu ewidentnie nie leży. Możliwe że następna sceneria zostanie mu taka.
źródło: dworzec kopia
PobierzWróci synek przez wszystkich pokrzywdzony w matczyne ramiona,
ktoś będzie musiał mu paczki do więzienia nosić jak będzie odsiadywać za alimenty.