Kiedy ludzie pytają mnie, co mnie uszczęśliwia, odpowiadam: cheddar. Nadser wśród nabiału, gigachad wśród jedzenia. Ale nie jakiś biedacki z mlekovity, Kerrygold Vintage to minimum przyzwoitej jakości, a najlepiej dołożyć i kupić coś porządnego, jak Cathedral City. Twardość, kruchość, kremowy smak to kompozycja cech, jakie powinno mieć idealne jedzenie. Dobry jakościowo chleb, świeże, wiejskie masło, cheddar. Prostota i piękno. Nic mnie tak nie pobudza z rana, żadna kawa, yerba czy zielona herbata. Robię gryza kanapki z cheddarem i mówię do siebie: jest zajebiście.
@pieczony_szczur_z_ogniska Zapiekany traci swą kremowość, a w mac'n'cheese mi nie podszedł, gdyż mimo udanej konsystencji stracił swój niepowtarzalny smak i aromat
#jedzenie #ser #foodporn #cheddar
@pieczony_szczur_z_ogniska Zapiekany traci swą kremowość, a w mac'n'cheese mi nie podszedł, gdyż mimo udanej konsystencji stracił swój niepowtarzalny smak i aromat