Aktywne Wpisy
sylwke3100 +3
Ile mieście lat jak pierwszy raz wyjechaliście choćby na jeden dzień za jakiekolwiek granicę?
Mireczki mam pytanie. (Nie będę ściemniał, że jestem tu z wami od dawana bo nigdy na oczy wykopu nie widziałem ) A sprawa jest taka. Uratowałem przed oddaniem na elektroniczny złom dwa garaże pełne...
#tvn #wybory #konfederacja #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
Wcale nie powiedziałbym że to pierwsze jest dużo lepsze, a może twoim zdaniem mentzen powinien całować stopy kraśko, bo wgl go zechcieli zaprosić, bo hehe przecież nie musieliby, wolne media jego mać!
Już to dzisiaj pisałem. Kraśko był w TVP. Został wywalony przez Kurskiego. Jak wygra KO to bardzo możliwe, że wróci ponownie jako naczelny.
Serio to jest ta Nowa Jakość? To jest ta bezstronność? To jest ta rzetelność dziennikarska, która stoi w kontrze do TVP?
Dziwisz się, że ludzie nie chcą głosować na KO jako alternatywę dla PiSu? To jest doskonały pokaz
@SzybkieSondy: to była propaganda na równi z TVP. Kraśko wszedł w buty Rachonia. Bez kitu.
to czy są obiektywne czy nie to kwestia zupełnie drugorzędna.
@SzybkieSondy:
@SzybkieSondy: To tak jakby mnie sąsiad zaprosił do siebie i napadł, a ty byś go bronił, że przecież jest lepszy od drugiego sąsiada, bo tamten nigdy mnie nie zaprosił ani nie pobił.
@Bartek5435
@SzybkieSondy: tylko po to żeby puścić skrajnie niekorzystny reportaż, a potem urządzić kłótnie w studio, żeby przypadkiem Konfa nie miała zbyt dobrego wyniku i opozycja miała większość. Ha tfu na takie zapraszanie