Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
jako jedyni mówią że są przeciwni zakazu aut spalinowych, czy odbieraniu wolności czy swobody przemieszania się.
Mnie to dotyka bezpośrednio i już znacznie wcześniej szukałem jakie jest stanowisko danych partii w tej sprawie.
Przynajmniej jakiś punkt zaczepny i właśnie nie wiem czy nie oddam głosu na konfę głównie z tego powodu. Jako jedyni zdają się widziec problem na tyle, że dwóch przedstawicieli wspominiało o tym w debatach, bosak w tvp napompkną na biegu na koniec, widać było, że mu się przypomniało. Dzisiaj oglądałem też na polsacie debatę, gdzie z konfy była jakaś kobieta i również do tego nawiązała.
I tak wiadomo że nie wygrają czy że to są tylko słowa, ale na kogoś zagłosować trzeba, a skoro ktoś jako jedyny wychodzi z problemem, który jest dla mnie ważny to dlaczego nie na nich. #polityka
Poza tym jakoś nie widzę czegos takiego że jakas partia miala by zmusić dana grupę do chodzenia do kościoła xd.
Przecież takie coś nigdy by nie przeszło. Tak jakbyś opierał się na jakiś bejtowych nagłówkach mających na celu wyciągać najabsurdalniejsze pomysły jakiś oszlomow które z miejsca są tylko gadaniem jednej osoby bez żadnej mocy. Tyczy się to wszystkich partii I
Pomijając fakt że nikt ci nie ogranicza swobody przemieszczania się a konfa jak zwykle uderza w populizmy to reszta ich "wolnościowych" postulatów również nie jest możliwa do zrealizowania. Dzbany myślą że można jednostronnie wypowiedzieć unijne zobowiązania.
Tylko mi nie mów że musimy być z Unią jak Norwegia czy Szwajcaria bo tylko potwierdzisz że głosujesz
@2-aminopirydyna: realnie ten kraj jest stracony bo pis otworzył puszkę socjalizmu w 2015 i teraz nie da się wygrać inaczej niż kto da więcej. Niemniej partie opozycyjne nie robią z nas demokracji w ruskim stylu, były wcześniej u władzy i nie było takiej patologi jak teraz.
@arturooo32: nie znam programu konfy na pamięć, ale sprawdziłem dla Ciebie i w ich programie, w tabeli unijnych bezsensownych dekretów, którym konfa jest przeciwko, na pierwszym miejscu jest właśnie omawiany, więc trolling Ci się nie udał ;)
@xqwzyts: przypominam, że partią opozycyjną jest również konfa i od dawna mówili np. o reformie sądownictwa czy o likwidacji lub prywatyzacji TVP. Poza tym
@r5678: chyba samotny
@Wokawonsky: oparty jest o wycofanie się systemu handlu emisjami ETS, firfor55,CBAM bez szczegółów w jaki niby sposób xD jedynym rozwiązaniem jest polexit co równa się zacofanie kraju do poziomu ukrainy.
Historia ETS jest dłuższa niż niż nasze członkostwo w Uni. Był czas na transformację. czas został stracony i trzeba teraz ponieść tego konsekwencje
teraz nie, ale to już jest pewne
@Wokawonsky: taką partią opozycyjną, która w emailach dworczyka umawia się na współrządzenie z pis po wyborach?
https://twitter.com/RuchOsmiuGwiazd/status/1679498292663558144?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1679498292663558144%7Ctwgr%5E32c1dffc92b1e35a4b84f523aa355bb014847f43%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fnatemat.pl%2F498734wyplynal-kolejny-mail-dworczyka-tak-pis-mialo-ugadywac-sie-z-konfederacja
@arturooo32:
"dłuższą rozmowę o kooperacji po wyborach" xD ciekawe czy ta dłuższa rozmowa się odbyła. Masz jakieś info na ten temat? Mail był wysłany 07.07.2020, a wybory odbyły się 12.07.2020. Nawet debil by skumał, że chodziło o wybory prezydenckie. W tych wyborach konfa nie poparła żadnego kandydata. Czy konfa współrządziła przez ten czas z