Wpis z mikrobloga

Szczególnie prawa wyborcze powinny być tu dostępne od 25 lat

@robert5502: no ok jakiś sens to ma, bo dojrzałość społeczną osiąga się mniej więcej w tym wieku - ale to się nie tyczy sprawy

Dalej to bardzo często nieodpowiedzialny gówniarz.

@robert5502: przecia sądy skazują czasem młodsze osoby jako dorosłe. Zgodzę się jedynie, że w tym wieku można być łagodniej potraktowanym przez młody wiek
W ogóle co to za tłumaczenie, że 19latek to nieświadomy gówniarz? W tym wieku można mieć prawo jazdy, ma się prawa wyborcze, można wybrać studia lub już studiować. Gdyby to chodziło o 15/16 lat ten argument jakoś można by było obronić.

@Liryczne_MMA: Normalne. Ja wiem, że to generalnie osoby w tym wieku zaboli pewnie bardzo bo będzie urażona duma i ktoś sprawdzi na ziemie, ale mając 19 lat nie jesteś dorosły
ale to wystarczająco dużo żeby wiedzieć że nie pisze się śmieci do jakichś gówniar, no bez przesady :D

@Wojtulator: Uważam, ogólnie takie pisanie jest totalnie nie na miejscu do kogokolwiek niezależnie od wieku, ale to moje zdanie.
@Liryczne_MMA: nie wiem ja mając 19 lat sobie przeglądałem tindera z rówieśniczkami i starszymi, a nie pisałem do już wtedy dla mnie dzieci. Tym bardziej, że jak jesteś młodszy to każdy rok ma większe znaczenie. O czym pisać z taką 14tką? Brak wstydu i desperacja, tyle są warci ci youtuberzy