Aktywne Wpisy
Antybristler +836
Siema. Jakiś czas temu chwaliłem się tutaj, że wychodzę z teleskopem na miasto i spotkało się to ze sporym entuzjazmem. Zaczynałem od pokazywania Saturna, bo myślałem, że tylko ta planeta będzie robić wrażenie. Do widoku takiego księżyca niejako przywykliśmy, nie to co planeta z pierścieniami. Okazuje się jednak, że inne rzeczy na niebie też są chętnie oglądane, a moja inicjatywa trochę się rozwinęła. Cały czas inwestuję w sprzęt, żeby uatrakcyjnić pokazy, ale
niochland +207
Kocham wchodzić na wykop w godzinach dla bezrobotnych tj. 8-16, bo wszystkie wpisy dodane w godzinach gdzie normalny człowiek pracuje można podsumować tematykami:
- p0lki i murzyny
- hehe głupie lewactwo
- przegryw
Można się domyślić jaki target pracuje najmniej.
Jeszcze jakby ci userzy postowali raz czy dwa podczas przerwy na kibel, otóż niee, odpowiedzi i nowe posty co 10 minut ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazwykopkow #wykop #
- p0lki i murzyny
- hehe głupie lewactwo
- przegryw
Można się domyślić jaki target pracuje najmniej.
Jeszcze jakby ci userzy postowali raz czy dwa podczas przerwy na kibel, otóż niee, odpowiedzi i nowe posty co 10 minut ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazwykopkow #wykop #
Jak im pomożesz to w ramach wdzięczności będą chcieli #!$%@?ć twój kraj.
Ciężko uwierzyć że ludzie nadal myślą że to jak mordowali wczoraj w Izraelu to zemsta na Żydach. Jak tam losowy Filipińczyk z wściekłością został zabity motyką przy okrzykach allahu Akbar xD Niemożliwe że strona po której stronie walczy organizacja Islamski Dżihad robi takie rzeczy :O
Na pewno nie #!$%@? by losowych Polaków jakby akurat mieli okazję. Oni są biedni i to tylko zemsta na Żydach, a no i Filipińczykach i ogólnie ludziach z Azji. no i Niemcach (przesyłają im tylko parędziesiąt milionów wsparcia rocznie) i no ogólnie tych wszystkich różnych nacjach które wczoraj tam #!$%@?
#izrael
Jest nagranie jak ledwo żywy Filipińczyk (chyba może być też Tajlandia) dostaje motyka po gardle i twarzy z całej siły przez niesamowicie #!$%@? Palestyńczyka krzyczącego allahu Akbar. Było zapostowane pod tagiem 2 h temu.