Aktywne Wpisy
niochland +1320
Oto pani Grażyna Boniecka. Szefowa fundacji Freedom-24, która odpowiada za ten POWAŻNY pozew wykop.peel na 1,5 miliona ziko, M. razem z panią Boniecką oczekują:
ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Pani Boniecka reprezentuje żonę Sebastiana M. który jest oskarżony o to, że spowodował spalenie żywcem trzyosobowej rodziny, a potem wyjechał (na wakacje) do Dubaju.
https://wykop.pl/wpis/77194285/majtczaki-pozywaja-wykop-pl-na-1-5-miliona-zlotych
ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Pani Boniecka reprezentuje żonę Sebastiana M. który jest oskarżony o to, że spowodował spalenie żywcem trzyosobowej rodziny, a potem wyjechał (na wakacje) do Dubaju.
https://wykop.pl/wpis/77194285/majtczaki-pozywaja-wykop-pl-na-1-5-miliona-zlotych
valhander +118
gram pierwszy raz >:]
#masseffect
#masseffect
tymczasem innowacje w kapitalizmie:
#antykapitalizm #bekazprawakow
@LubiePieski: w sumie coś w tym jest...
Hiperinflacje pojawiały się się na długo przed MFW, ale świat został przez nie zalany po odejściu od parytetu złota. I tu należałoby sobie może postawić pytanie z mniej zachodnio-centrycznego punktu widzenia tj. czy całemu światu pusty pieniądz się rzeczywiście
no dokładnie taki jak pokazałem na wykresie w poprzednim komentarzy, że realne płace uwzględniając inflacje stanęły, pogłębiło się rozwarstwienie społeczne(tu kolejny wykres, po więcej odsyłam jeszcze raz do strony, którą zalinkowałem) i ten szeregowy amerykanin ma niższą jakość życia niż jego odpowiednik w latach 60, gdzie za jedną
Tylko nie odpowiadaj już memami, chociaż czuję że w ogóle nie odpowiesz, bo nie masz jak 'dowalić' drugiej stronie.
@LubiePieski: innowacje dzieki temu ze mamy inflacje w kosmos?
Zuckerberg z Cookiem i Białkiem batem cie zmuszają do korzystania z telefonu xd
@ShadyTalezz: takie sobie mity powtarzacie na squocie? xD
@ShadyTalezz: dojeb podatki na inne formy energi, dziw sie ze sa drozsze xDDDDD