Aktywne Wpisy
Kagernak +62
Do pracy przyszła nowa dziewczyna, nawet spoko, całkiem ładna (wyższa ode mnie xd), ogarnięta, dobrze się z nią gada, tylko gust muzyczny ma c-----y, ale mniejsza z tym. Pracuje u nas dopiero drugi tydzień a dzisiaj tak znikąd do mnie wypaliła czy nie chciałbym z nią wyprowadzać psy ze schroniska. Ja byłem nieźle zdziwiony bo w końcu się znamy niecałe dwa tygodnie a ona już takie coś mi proponuję, ale jej odpowiedziałem
Edyward +121
Przypominam, że jutro w Warszawie jest antypisowski, który może pomóc oderwać PiS od koryta.
Jeżeli macie dosyć nowego ładu, bazaru z wizami, TVP, defraudacji milionów za które nikt nie odpowiada, zamykania lasow, a jak tak dalej pójdzie to zamykania dla nas granic Schengen
To polecam wybrać się na marsz i pomoc przekonując tym niezdecydowanych i pokazać jak naród nie nawidzi PiS. Jeżeli jesteś sekciarzem z #konfederacja (ja na 95% zagłosuje na memcena, ale do sekty nie należę) i żadne powyzsze argumenty cię nie przekonają, to na marszu #4czerwca skorzystała konfederacja I teraz będzie podobnie.
Pójdźmy wszyscy i pokażmy jak naród ma już dosyć Pisu i jego rządu kolonialnego
#bekazlewactwa #bekazpisu #bekazpodludzi #bekazkatoli #bekazprawakow #4konserwy #polityka
Komentarz usunięty przez autora
@moj_wykopowy_login: jedyne co może ten marsz zrobić, to odebrać poparcie 3nodz i lewakom. Ten marsz to prosta droga to 3 kadencji pisu.
Naj bardziej (co mnie cieszy) to ten marsz zje lewicę, bo tam są najwięksi odklejency . A jak ktoś głosował na PSL to dalej będzie na PSL
Zwykły marsz odklejeńców którzy chcą dorwać się do koryta.
Przypominam, że na ostatnim był zwykły cyrk gdzie dali głos wałęsie, eko-szurom, nawiedzonym feministkom i jakiejś julce z twittera a nasrali na Hołownie i Kosiniaka jasno pokazując, że to chodziło tylko o kampanie wyborczą a nie o coś wspólnego.
Ha tfu na obłudnika tuska i jego marsz wariatów.
@moj_wykopowy_login: XDDDDD kogo ty chcesz odrywać od koryta bo chyba nie PiS XD
To argument dla ciebie, że konfederacja zyskuje na polaryzacji i po poprzednim marszu miała 15%
@qluch: no jasne najlepiej nic nie robić dobrze jest siedzieć na dupach w domu
@Ayessare: najlepiej zagłosować na KO i olać marsze.
Ty jesteś sekciarzem który weźmie na siebie każde g---o które ci zaserwują te osobniki.
4 czerwca miał być marsz przeciwko pisowi a wyszła zwykła kampania wyborcza.
Nasrali na hołownie i kosiniaka i nie pozwolili im przemówić a dali głos pro-aborcyjnym julkom i innym odklejeńcom.
Idz tam i żryj to co ci te osobniki zaserwują, ale nie namawiaj do tego innych.
A pisze to zabetonowany sekciarz k0nfederacji, na której listach jest tylu szurów, że nie sposób ich zliczyć xD Sekciarze j*****! TFU!