Wpis z mikrobloga

@widmo82: oczywiście, że nie chodzi o kwoty. Jeśli w 2022 straciłeś mniej niż 18% to skończyłeś lepiej niż SP500. Jeśli zarobiłeś - choćby 50 groszy- to miałeś rację, wygrałeś z rynkiem. Przecież tu, czy we wpisach mańka o "naganiaczach" nie rozchodzi się o kwoty, a o rację i względnie wpływ na straty u innych. Uważam, że maniek nie miał racji przez większość 2022, jeśli było inaczej to może mi to
  • Odpowiedz
  • 0
@michelney >zaczyna się wyzywanie

akurat do ciebie nie mam żadnego szacunku, za to jak plujesz jadem i za to jak #!$%@? tu swego czasu ludzi na minę, zreszta nie tylko ja. Za Panem Puszka która robi tu praktycznie tylko merytoryczne wpisy, również widziałem, ze łazisz jak smród po gaciach i #!$%@? się nawet w jego cotygodniowe wpisy o DAX-ie na które czeka sporo osób
maniek74 - @michelney >zaczyna się wyzywanie

akurat do ciebie nie mam żadnego szacun...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz
@maniek74 maniek a ty co dajesz tu na wykopie oprócz "humorystycznych" wpisów o longowaniu bessy i ataków na ludzi którzy utopili w tych samych spółkach co ty xD? Pokaz jakies swoje merytoryczne wpisy
  • Odpowiedz
@maniek74 widziałem te dwie pozycje. Wrzucales to kilka razy, więc to pewnie jedyne twoje zwycięstwa w 22. Śmieszne że tak ochoczo pokazujesz te dwie pozycje skeszowane na plus, podczas gdy pokazanie ytd stanowi jakis wielki problem. No ale wszyscy domyślają się dlaczego tak jest... Nie umiesz przyznawać się do błędów - tak jak wtedy, gdy zostałeś wyjaśniony apropos Powella na spotkaniu z nauczycielami.
  • Odpowiedz
  • 0
@michelney co znaczy wszyscy się domyślają o YTD? przecież tu praktycznie nikt nie pokazuje takich statystyk, kto niby z aktywnych uzytkownikow weryfikował się PIT-em za dany rok? Nie kojarzę nikogo, a ty oczekujesz, ze na zawołanie jakiegoś toksycznego, plującego jadem trolla, będę wyskakiwał z PIT-em lol
  • Odpowiedz
@maniek74 nie no, nie pokazuj. Za to 1600 zl zarobione na BYND spoko. Pokazuj tylko jakies nieliczne plusy a będzie dobrze. Na pewno wszyscy będą myśleć, że nie jesteś hazardolem przegrywem... a nie czekaj. Jednak tak myślą xD
  • Odpowiedz
@maniek74: jeszcze może cię zaskoczę, ale osobiście nic do ciebie nie mam. chyba nie sądzisz, że mam do ciebie jakąś urazę, bo kiedyś się sprzeczaliśmy o elementy MM (to nawet nie była kłótnia). Irytuje mnie jedynie twoja hipokryzja - rzucanie obelgami w kierunku kolegów, których pozycje spekulacyjne są bardzo ryzykowne albo okazują się nietrafione - podczas, gdy twoja gra niczym się nie różni. Tak samo jak zarzucanie innym jakiegoś farmazoństwa,
  • Odpowiedz
  • 0
@michelney temat wałkowany 100 razy, nie posłem tak do ludzi którzy mieli wtopę, tylko do tych, co naganiali w ordynarny sposób, wyklucajac sie o to godzinami, gdy szło chwilow po ich myśli, a gdy później poszła zawrotka, to dupa cicho
  • Odpowiedz