Aktywne Wpisy
kolegaBob +713
Jestem mega zaskoczony jaki ten serial jest zajebisty. Takie polskie, szlacheckie The Office - cringeowe sytuacje, randomowe spojrzenia w kamere, nawiązania do współczesności (przewijanie kieszonkowego obrazka), polskiej popkultury, memów (Pan Paweł XD). Mam nadzieję na kolejny sezon xd #1670 #netflix #seriale
Metodzik +441
=====================[EPIC]===================
OCENA METACRITIC:
METASCORE: 80
USER SCORE: 8.6
Marvel: Strażnicy Galaktyki za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
AKTUALNE❗ do 5.01 godzina 17:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca epic zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane. Jest też tam informacja jak się usunąć z listy wołania.
#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #cebula #pcmasterrace #epic #cebuladeals #grajzwykopem #gryzadarmo #zainteresowania
Wołam
OCENA METACRITIC:
METASCORE: 80
USER SCORE: 8.6
Marvel: Strażnicy Galaktyki za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
AKTUALNE❗ do 5.01 godzina 17:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca epic zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane. Jest też tam informacja jak się usunąć z listy wołania.
#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #cebula #pcmasterrace #epic #cebuladeals #grajzwykopem #gryzadarmo #zainteresowania
Wołam
Gotowy i wypoczęty załącz zmianę w hali kijowskiej trollowni wczoraj około godziny 16:20.
#troll #bekazpodludzi #dzban #ukrofile #ukraina
@missioncritical: pisałem o tym wiele razy, mam często dużo wolnego czasu więc z nudów. Czy to takie trudne do zrozumienia?
@Gaboleusz jw.
@Salam-Abdul-Al-Stulejari: o kolejny ukrofil. Przepraszam już naprawiam przeoczenie i won na #czarnolisto za ukrofilię xD
@dzidek_nowak: no dla mnie niezrozumiałe. Tak wiele uwagi poświęcać jakiemuś anonowi z portalu ze śmiesznymi obrazkami. To jakaś obsesja.
@dzidek_nowak: to nadal poważny objaw. Do tego używasz nowomowy by podkreślać swoje nastawienie i nadawać swoim wypowiedziom odpowiedniego wydźwięku. Niesamowite.
@dzidek_nowak: oczywiście, że to nowomowa i to ty wydajesz się korzystać ze słów, których nie rozumiesz do określania innych użytkowników. Uważasz, że to słowo powstało samo z siebie? Że istniało przed wojną? Że nikt go celowo nie wytworzył by próbować dyskredytować wszystkich nieprzychylnych rosjanom? Powielasz jak małpka, a nawet nie wiesz co i dlaczego.
Źródło: https://sjp.pwn.pl/sjp/nowomowa;2491041.html
@missioncritical: więc zamilcz i won do braci na front!
@hekktik: @dzidek_nowak
Jakbyś tu siedział każdego dnia i regularnie spamował propagandą tylko na jeden temat, to też byś był sławny. A raczej niesławny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zobacz ile on ma aktywności, czasem dochodzi do 120 komentarzy dziennie xD On musi mieć za to płacone, nie ma bata.
Może zrobię porównanie
@hekktik to antysława tak jak np. u kierowcy BMW z Dubaju.
P. S. widzę co tam zrobiłeś, poprawiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)