Aktywne Wpisy
wykop +14
Dzień dobry, Wykop (ツ)
1. Śpieszymy poinformować Was, że dostępna jest już najnowsza aktualizacja wykopowej aplikacji dla iOS. W tej wersji między innymi: całkowicie przebudowaliśmy Stronę Główną i Wykopalisko, dostosowaliśmy stronę tagu, dodaliśmy slider hitów, poprawiliśmy wszelkie przejścia na ulubione, obserwowane i hity. To nie wszystkie zmiany, dlatego zachęcamy zapoznania się ze zmianami.
Aplikacja iOS - możecie pobrać na stronie:
https://apps.apple.com/pl/app/wykop/id365459650?l=pl
2. Aktualizację w ostatnich dniach miała również wykopowa aplikacja androidowa -
1. Śpieszymy poinformować Was, że dostępna jest już najnowsza aktualizacja wykopowej aplikacji dla iOS. W tej wersji między innymi: całkowicie przebudowaliśmy Stronę Główną i Wykopalisko, dostosowaliśmy stronę tagu, dodaliśmy slider hitów, poprawiliśmy wszelkie przejścia na ulubione, obserwowane i hity. To nie wszystkie zmiany, dlatego zachęcamy zapoznania się ze zmianami.
Aplikacja iOS - możecie pobrać na stronie:
https://apps.apple.com/pl/app/wykop/id365459650?l=pl
2. Aktualizację w ostatnich dniach miała również wykopowa aplikacja androidowa -
GryzeKisiel +24
Da się jakoś obniżyć libido? Pytam serio. Jakieś ćwiczenia, medytacja, hobby, tylko nie tabletki. Zauważyłem że jestem strasznie sfrustrowany i to się mocno odbija na związku.
Próbowałem kiedyś rozmawiać z żoną i kończyło się to zawsze tym, że się na mnie obrażała, była niemiła, zrzucała winę na mnie i cały świat, mówiła że jak seks jest dla mnie taki ważny to mam sobie znaleźć inną, może „jakąś byłą dziwkę która będzie się
Próbowałem kiedyś rozmawiać z żoną i kończyło się to zawsze tym, że się na mnie obrażała, była niemiła, zrzucała winę na mnie i cały świat, mówiła że jak seks jest dla mnie taki ważny to mam sobie znaleźć inną, może „jakąś byłą dziwkę która będzie się
Swoją drogą to dziwne że nikt nie zauważył że milicja przy wypadku śmiertelnym lub kolizjach w których są ranni ( tym bardziej jeśli z zeznań świadków mogło wynikać że sprawcą był kierowca bmw ) , nie zrobiła pomiaru prędkości na podstawie drogi hamowania ( przyrządem z obrazka ) . Już na miejscu przy przeprowadzaniu czynności
Z tego co widziałem takie pomiary robią też w nocy .
To raczej normalna procedura kiedy ginie troje ludzi i może być potencjalny sprawca .
#wypadek #motoryzacja #bmw #seba #kia #a1 #piotrkowtrybunalski
@teamoldMma9Xx: normalne, ale mniej ważne jak sprawcą jest ktoś z kasty.
Wtedy jedziesz do domu bo jesteś w szoku
@teamoldMma9Xx: Plotki głoszą, że na drodze nie było żadnych śladów hamowania ze strony BMW.
"Dzięki urządzeniom znajdującym się w tym samochodzie prędkość można było ustalić dużo precyzyjniej i szybciej niż klasycznymi metodami w takich sytuacjach"
Jak szybciej jak mogli to zrobić na miejscu ( może zrobili w co mam wątpliwości ) , a obliczenie tego dla specjalisty to nie jest kosmos .
@teamoldMma9Xx: jak? Brak śladów hamowania.
@teamoldMma9Xx: jak sobie to wyobrażasz? BMW uderzyło w KIA, więc ta zrobiła 90 stopi w prawo i wbiła się w barierki? Po za tym, nie wszystkie koła zostawiają ślady podczas poślizgu - spójrz na dół zdjęcia, są tylko
Druga sprawa rozmawiamy o śladach hamowania przed uderzeniem a nie o tym co się działo pózniej . I widać jak byk ( najprawdopodobniej przed punktem zderzenia ) przy próbie zmiany pasa , seby z bmw . Dwa proste ślady hamowania a nie jakieś esy floresy z tego jak auta już się zderzyły i zaczęły w poślizg
Gdzieś też napisałem że jechał nie więcej przy uderzeniu jak 250 , pomyliłem się o całe 5km .
Nie było śladów hamowania ?
@GeDox : jak tam te twoje strzałki iks de ?
"Co zauważyli? Najpierw na jezdni są ślady hamowania (z ABS) samochodu BMW. Jego kierowca hamował przez 169 m i zjeżdżał z lewego