Aktywne Wpisy

mirko_anonim +926
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Megasuper +116
Jako że wykop ma siłę i dzięki nam deweloperzy będą musieli ujawniać ceny to może zorganizujemy kolejną presję dla rządu - aby wprowadzili podatek od każdego psa. Kocham psy ale każdy kto żyje w mieście lub tym bardziej w bloku widzi że to jest przeginka. Psy generują hałas i bród. No i niestety ludzie nadal nie sprzątają po psach. I zupełnie nie rozumiem dlaczego państwo prowadza podatek od deszczu a o psach
źródło: temp_file7835445001372811514
Pobierz

1. Dżasta, Srochowa czy jak ci tam wredna małpo - w---------j!!!!!!!
2. Dla mnie plusuje Mallu i Viczka za coś co powinno być standardem - człowieczeństwo (może uczestnicy innych edycji wiedzą coś więcej ale mam wrażenie że je propsują dosyć mocno)
3. Nowa Wiktoria - mały człowiek bez charakteru - dla mnie może w---------ć jak Srochowa
4. Nowa Oliwia - na ten moment wygląda zdrowo wizualnie i tyle - fajnie że wygrała konkurencję z Wiktorią
5. Zapowiedź nowego odcinka napawa optymizmem w stosunku do Łucji - może przekona do siebie tego bezkręgowca, który może pomyśli że 2-3 RR i sytuacja sił w grupie może być inna.
PS: nie wierzę w szczere łzy Srocha - osoba bez sumienia nie może mieć szczerych łez - on jest jak Dexter i płacze bo wypada licząc na litość :)))
@Malamaa Mimo wszystko jest jakaś szansa dla Łucji
.klawiszki mam zalane dokładnie. Dobrze, że udało mi się znaleźć zapasowe