Aktywne Wpisy

to jest p--------y żart co się dzieje w ostatnich kilku miesiącach
#programista15k #programowanie #kolchoz #korposwiat #pracbaza #praca #pracait #polska
#programista15k #programowanie #kolchoz #korposwiat #pracbaza #praca #pracait #polska
źródło: 4251
Pobierz
rovi +103
Niemal 10 lat temu napisałem tu, że rzucam fajki i biore pieska ze schroniska
https://wykop.pl/wpis/18963309/dzis-rzucam-palenie-w-piatek-przygarniam-psiaka-ze
opisałem go jako sfatygowany życiem 7 latek - oj ja głupi - szczeniak w ciele siedmoletniego psa.
Ludzie mi mówili "po co takiego starego pieska, ledwo weźmiesz i odejdzie" - za miesiąc minęłoby 10 lat razem, dokładnie 5 sierpnia 2016 go wziąłem - wczoraj się pożegnaliśmy.... Człowiek nie jest gotowy na taki moment, od wczoraj rycze co chwilę, gdy
https://wykop.pl/wpis/18963309/dzis-rzucam-palenie-w-piatek-przygarniam-psiaka-ze
opisałem go jako sfatygowany życiem 7 latek - oj ja głupi - szczeniak w ciele siedmoletniego psa.
Ludzie mi mówili "po co takiego starego pieska, ledwo weźmiesz i odejdzie" - za miesiąc minęłoby 10 lat razem, dokładnie 5 sierpnia 2016 go wziąłem - wczoraj się pożegnaliśmy.... Człowiek nie jest gotowy na taki moment, od wczoraj rycze co chwilę, gdy

Ktoś wie co to jest? Kiedyś zauważyłem taki symbol, znak, nie wiem jak to określić, który ułożył się na drzwiach od kabiny prysznicowej z piany, po czym się rozpłynął. Od tamtej pory zacząłem sprawdzać czy ułoży mi się coś podobnego i nie znalazłem jeszcze ani razu czegoś podobnego, albo tego nie zauważyłem. To nie jest słowo "ANNA", to "AN AN" raz czytane z prawej do lewej, a raz z lewej do prawej. To "słowo" powstało na szybie z piany, która skapnęła z mojej ręki, a zauważyłem je dopiero gdy obróciłem głowę. Było dość wysoko, bo na wysokości moich oczu.
źródło: 114411
PobierzThe number twelve carries religious, mythological and magical symbolism, generally representing perfection, entirety, or cosmic order in traditions since antiquity.
Ancient Greek religion
The