Aktywne Wpisy
MrGalosh +33
Jak pójdziesz do sklepu i ukradniesz buty/ubrania to... się nic nie stanie. Sklep jest przygotowany na to, że część "klientów" to złodzieje, nie upadnie z tego powodu. I to "działa" bo jednak złodzieje to mniejszość.
Ale nadal - złodziej to złodziej.
Jak pojedziesz autobusem na gapę to... to się nic nie stanie. Przewoźnik i tak się jakoś utrzyma. I to działa, bo gapowicze to mniejszość.
Ale zasadniczo - gapowicze to też swojego rodzaju złodzieje.
I
Ale nadal - złodziej to złodziej.
Jak pojedziesz autobusem na gapę to... to się nic nie stanie. Przewoźnik i tak się jakoś utrzyma. I to działa, bo gapowicze to mniejszość.
Ale zasadniczo - gapowicze to też swojego rodzaju złodzieje.
I
smuteczek2000s +36
Ej Wykopki, może zrozumiecie, że pisanie mi komentarzy=atencja, więc może lepiej mnie ignorować. Bo latam drugi dzień na gorących i mam lawinę atencji.
Także ten.
Miłego wtorku!
#atencyjnysmuteczek
Także ten.
Miłego wtorku!
#atencyjnysmuteczek
Jakby ktokolwiek miał wątpliwości, czy pobór - przeszkolenie, szkolenie, ZETA, wezwanie - wróci po wyborach w 2024 roku to chyba raczej nie myśli rozsądnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
#pobor
#wojsko
#dyskryminacjamezczyzn
#pieklomezczyzn
#niedlakwalifikacjiwojskowej
@lawyerJamesMcGill: tylko teraz pytanie, czy polecą na grubo od razu, czy poczekają do wyborów prezydenckich? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Śmieszy mnie to że ktoś wierzy że od tak z dnia na dzień rozpoczeła by się potencjalna zetka.
Przeszkolenie już jest w szkołach średnich dla chętnych ( OPW )
Takie tematy jak twój są nie na miejscu. Nikt nie wie co będzie za 1 / 2 / 5 czy 10 lat - prorokiem nie jesteś.
Chodziło mi o to że nikt nie wie co będzie jutro - a nie co kiedy będzie.
Polska nigdy nie powinna mieć doktryny wojenne opartej na biednej p---------j piechocie z poboru. Przez całą historie Polskie jeśli Polska wygrywała to głównie dzięki maksymalnie przygotowanej i uzbrojonej wojennej elicie. Krzyżaków pokonali Polscy rycerze, a nie chłopi z łapanki. Turków pokonała husaria a nie chłopy z łapanki. I teraz Polska powinna dążyć do utworzenia maksymalnie wyszkolonych i
@LegendarnyOdkurzacz: Co w takim razie powiesz o państwach w których masz pobór?
Podejrzewam że g---o polityków będzie to obchodzić co jest akceptowalne, a co nie, i dzięki temu będzie można łatwo urobić ludzi, którzy i tak