Zmieniam właśnie łóżko i zastanawiam się nad materacem piankowym, do tej pory miałem materac sprężynowy-kieszeniowy z kokosem. Mam czasami pewne problemy z odcinkiem lędźwiowym kręgosłupa. Lepiej w takim wypadku materac twardszy czy bardziej miękki? #jysk #materac #sypialnia #meble #lozko #spanie
@Zelazko_MPM: Cześć, kupiłeś w końcu ten materac? Też przymierzam się do zakupu ale zastanawiam się jak z trwałością - ważę prawie 100kg przy ponad 190 wzrostu. Aktualny materacjuz się wyrobił i też czuję plecy. Mógłbyś napisać jeśli się zdecydowałeś? Z góry dzieki
@sheepman: O jaka archeologia ( ͡°͜ʖ͡°) Tak, materac kupiłem. Jest super wygodny. Na jedną czy dwie osoby. Przestały mnie boleć plecy i mega dobrze się wysypiam.
https://jysk.pl/sypialnia/materace/materace-piankowe/materac-piankowy-140x200-gold-f95-dreamzone
Zmieniam właśnie łóżko i zastanawiam się nad materacem piankowym, do tej pory miałem materac sprężynowy-kieszeniowy z kokosem. Mam czasami pewne problemy z odcinkiem lędźwiowym kręgosłupa. Lepiej w takim wypadku materac twardszy czy bardziej miękki?
#jysk #materac #sypialnia #meble #lozko #spanie
Z góry dzieki
Tak, materac kupiłem. Jest super wygodny. Na jedną czy dwie osoby. Przestały mnie boleć plecy i mega dobrze się wysypiam.